Alo!

Dalila ne može da kopa krompir u štiklama

-

Dejan je za VIP otkrio i zbog čega su Dalila i on odlučili da grade porodični dom baš u Gornjem Šepku. - Dalilin tata nam je dao na raspolagan­je plac od 700 kvadrata i mi to nismo mogli da odbijemo. Naša kuća će imati 110 kvadrata. Kako se bude širila porodica, ne odbacujem mogućnost da ćemo i kuću proširiti - kaže Dejan i dodaje da je sa porodicom svoje supruge u odličnim odnosima.

- Sa Dalilinim ocem se čujem svaki dan. On mi šalje slike da vidim kako napreduje gradnja naše kuće. Planirali smo da gradimo i bazen ispred kuće, a sigurni smo da će naše dvorište biti puno cveća, dok baštu sigurno nećemo imati. Zamislite da Dalila kopa krompir u štiklama? Ne ide - zaključio je Dejan.

- Planiramo sedmoro dece. Trudiću se da ne pravimo veliku razliku u godinama, jer je tako najbolje. Već imam plan u glavi i već sam u šali Dalili rekao da će sva deca biti na mene i da će je nervirati. Nije isključeno da ćemo u našoj kući svuda postaviti kamere, pa ćemo imati i rijaliti “Dragojević­i”, baš kao što to radi porodica Kardašijan. Ako se to dogodi, svi drugi rijaliti programi će otići u istoriju - kaže ozbiljnim tonom nakadašnji učesnik “Parova”.

Dok Dalila boravi u rijalitiju, svi kućni poslovi koje je obavljala pali su na Dejana. Najmlađi Dragojević otkriva da mu nije bilo lako da nauči da pali veš-mašinu i da riba pod.

- Otkada je Dalila ušla u “Parove“, ja se trudim da sve u kući izgleda kao da je ona tu. Čistim, peglam, palim mašinu za veš, sve sam naučio, osim da kuvam! Primoran sam da jedem brzu hranu ili suhomesnat­e proizvode, kao što je bosanski sudžuk, koji me podseća na moju dragu. Što se tiče pranja veša, naučio sam da palim mašinu i da određujem šta se pere na 30 stepeni, a šta ide na 90. Naravno, obavezno stavljam i omekšivač... U svemu mi pravi društvo i naš pomeranac Tedi, oko kojeg takođe imam puno obaveza, jer stalno nešto prosipa, pa moram da čistim - uverava nas Dejan dok riba kupatilo.

Dragojević ne krije da njegova supruga ima poseban tretman u „Parovima“, jer on ide po njene stvari koje takođe pere i pegla, ali i da mu Dalila redovno naručuje jela koja joj doprema u vilu.

- Ja odem po njene stvari, operem ih, opeglam i vratim joj u vilu. Takođe joj dopremam i hranu. Uglavnom su to jela iz njenih omiljenih restorana... Baš mi je sada poručila biftek u ulju, koji obožava, a redovno mi traži i med sa Novog Zelanda, koji je zaista papren. Ipak, za moju dragu mi ne pada teško da izdvojim 100 evra, koliko košta tegla tog skupog zadovoljst­va. Iako nisam vešt u kuhinji, ponekad joj i ja spremim večeru kako znam i umem i ljudi iz organizaci­je joj odnesu. Tako ja mojoj Dalili preko hrane šaljem ljubav - kaže Dragojević.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia