Alo!

KOJA JE TREBALO POBAČAJ SUROGAT MAJKA DOŽIVELA Kardašijan DA RODI DETE STARLETI Kim IZGUBILABE­BU

Rijalitiju Kim se u svom teško koliko joj je ispovedila devojčice pao gubitak

- Piše: SONJA ANDRIĆ

Kim Kardašijan, koja već ima dvoje dece u braku sa reperom Kanjeom Vestom, nedavno je pokušala da dobije i treće, uz pomoć surogat majke, ali je devojka koju je angažovala za taj poduhvat doživela spontani pobačaj, što je starletu bacilo u očaj.

Naime, u poslednjoj epizodi njenog rijalitija „Ukorak sa Kardašijan­ovima“Kim je pričala koliko joj je stalo da dobije još jedno dete, ali pošto joj to nije išlo, ona i suprug pronašli su osobu koja im je ulila poverenje, a čiji identitet nisu želeli da otkriju kako bi je zaštitili od pritiska javnosti i pomogli joj da trudnoću iznese u miru. Ipak, to nije pomoglo da neimenovan­a devojka bebu donese na svet.

Kako pišu američki mediji, za sada nesuđena surogat majka je u dvadesetim godinama, a slavni par joj je, navodno, platio 12.500 evra kako bi rodila dete za njih, s tim što bi se iznos udvostruči­o za blizance. No ako se uzme u obzir da kompanija „Vest-kardašijan“zarađuje desetine miliona godišnje, suma zaista nije velika.

Ipak, Kim insistira na tome da je najvažnije poverenje, i u svom rijalitiju, između ostalog, kaže:

Teško je pronaći nekoga kome možeš da veruješ. Godinu dana smo tražili tu devojku, ona je tako divna osoba. Trebalo je da nam rodi devojčicu.

Američki mediji pišu da će Kim i Kanje za neko vreme ponovo pokušati da dobiju dete uz pomoć surogat majke, a dotle će uživati u odrastanju ćerke Nort i sina Sejnta.

Surogat majka dobila

je od Kim i njenog muža Kanjea Vesta 12.500 evra

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia