Alo!

Gatara oterala Đilasa na izbore!

„Svako ko se prilikom donošenja političkih odluka konsultuje s astrologom trebalo bi da identičnu količinu potrošenog novca izdvoji i za psihijatra”, kaže Krstić

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Zvezde poručile Đilasu - idi i bori se za cenzus! Odluci nekadašnje­g gradonačel­nika Beograda i bivšeg lidera demokrata da se vrati u politiku i ponovo pokuša da dođe na čelo prestonice, a koju će zvanično saopštiti sutra u intervjuu za jedan nedeljnik, prethodila je još jedna poseta astrologu, saznaje „Alo!“.

Naš list još u oktobru je pisao da se nekadašnji šef DS-A sastao sa jednim astrologom kako bi od njega čuo da li je pametno da se upusti u trku za prvog čoveka Beograda!

Prema rečima našeg izvora, poznati beogradski astrolog prilikom prvog susreta sa Đilasom, koji se odigrao u Đilasovom stanu, u strogoj tajnosti, i koji je trajao oko dva sata, ništa konkretno nije rekao, niti je odgovorio na pitanje bivšeg gradonačel­nika da li treba da se upusti u trku i kako će proći ako to uradi.

- Ovog puta, međutim, bio je konkretnij­i i ohrabrio ga je da

se ipak vrati na političku scenu. Poručio mu je, dakle, sasvim suprotno od onog što mu već mesecima poručuju istraživan­ja javnog mnjenja, a to je da ga se, blago rečeno, narod nije baš uželeo kaže naš izvor.

Komentariš­ući naša saznanja, marketinšk­i stručnjak Nebojša Krstić je u izjavi za „Alo!“imao savet za Đilasa.

- Svako ko se prilikom donošenja političkih odluka konsultuje s astrologom trebalo bi da identičnu količinu potrošenog novca izdvoji i za psihijatra rekao je on.

Politički analitičar Branko Radun kaže da Đilas je pribegao toj metodi jer niko, pa ni sam on ne zna koliko politički vredi u ovom momentu.

- Većina političara je vrlo sujeverna, pa me ne čudi da je neko poput Đilasa tražio pomoć astrologa. On na ovim izborima može mnogo toga da izgubi, a može i mnogo toga da dobije, to niko ne zna. Njemu je pre svega u interesu biznis u Beogradu, uvek je bio više biznismen nego političar, zapravo menadžer u politici i menadžer u biznisu. On se pribojava da ne prođe kao Bogoljub Karić, čovek koji je iz biznisa ušao u politiku. Đilas zato traži razne savete sa svih strana, meseci i meseci su prošli u njegovom dvoumljenj­u da li da se vrati u politiku. Nije on jedini političar koji se obraćao astrolozim­a. Meni je jedna devojka astrolog rekla da je imala 22

godine kada je odlučivala o sudbinama političara i biznismena, ona, koja ni sama nije imala veze sa životom, jer je imala samo 22 godine, donosila je ključne odluke umesto njih - priča

Radun.

 ??  ?? Boris Tadić
Veruje u natprirodn­e pojave: Dragan
Đilas Nebojša
Krstić
Boris Tadić Veruje u natprirodn­e pojave: Dragan Đilas Nebojša Krstić
 ?? FOTO: TANJUG/DIMITRIJE GOLL ?? Ana Brnabić
FOTO: TANJUG/DIMITRIJE GOLL Ana Brnabić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia