Alo!

Svoje bivše d sam tukla ka me varaju!

Nakon što je Sanja završila u krevetu sa Čolakom, Matora doživela nervni slom

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Odnos između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković ne prestaje da intrigira javnost, naročito od trenutka kada je Matora otvorila dušu i priznala da je sklona istom polu, a protekli dani bili su i te kako tužni za tu zadrugarku.

Naime, Jovana je doživela nervni slom nakon što je Sanju, prema kojoj gaji emocije, zatekla u krevetu sa Banetom Čolakom. U želji da ih probudi kako bi promenili baterije, Jovana je uočila da Sanja ispod jorgana leži u Banetovom naručju, pa se kroz suze poverila Slobi, Luni i Andrijani.

- Mene boli ku*ac za Čolaka. Ne možeš tako. Je l’ ona normalna? Pa ako smo se dogovorile nešto, poštuj to! Zna da je zaljubljen u nju i on jedva čeka! Ne sme da leži sa njim ispod jorgana! Ne želim da trpim to, nisam zaslužila, ja nikad to ne bih uradila! Ja gledam da ne zagrlim ni Lunu čak! Ne mogu da prođem pored osobe koju volim, u koju sam zaljubljen­a i da se pravim kao da ništa ne vidim. Zgazila mi je dostojanst­vo. Ja ne krijem svoje emocije, ona krije! U redu, ne mora narod da zna, ali bar me poštuj - jecala je Matora, koju su ostali zadrugari pokušavali da

uteše, ali bezuspešno.

Matora je otkrila da je tukla devojke koje su se tako ponašale prema njoj, kao i da bi sve bilo drugačije da su njih dve u spoljnom svetu.

- Ja ako pređem preko ovoga, onda ne volim sebe! Ja sam tukla svoje devojke kad se ovakve stvari dešavaju! Šamarčina i zdravo. Ja prijatelja svog udarim, ne želim da se bilo ko u mom društvu ponaša kao klošar! - vikala je Matora, dok su je ostali ukućani pomno slušali.

Matora je plakala satima, a kada se u dvorištu poveravala svom prijatelju Mikiju Đuričiću, Jovana je istakla da njih dve imaju dogovor da budu u vezi, ali da javnost to ne sazna, zbog okolnosti u kojima se nalaze. Istog momenta Sanja je čula Matorine tvrdnje, a potom odlučila da se obračuna sa njom, nakon čega je i obezbeđenj­e moralo

da reaguje.

- Je l’ bi volela da si normalna? Budalu od sebe slobodno pravi, od mene nećeš. Ja sebe nisam obrukala, a nećeš ni ti sigurno! poručila joj je Sanja.

- Nemoj da mi se unosiš u facu! Ti si jedna klošarka smrdljiva, koja nema gram poštovanja! Šta ti imaš njega da grliš? Ne možeš da spavaš tako sa nekim! Tebe boli ku*ac za mene! Plačem što sam besna, što sam ti ovo dozvolila! uzvratila je Matora.

- Ja sam u ruci držala spisak! Mene niko nije zagrlio. Samo ti smišljaj svoje filmove u glavi! Ja i ti nismo kao Luna i Sloba, shvati to! Mi nemamo ništa! - urlala je Sanja, nakon čega ih je obezbeđenj­e rastavilo, a Matoru su uporno pokušavali da smire ostali zadrugari.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia