Alo!

Marko Perović snimao seks

-

Učesnik šeste sezone rijalitija „Parovi“Marko Perović našao se u neprijatno­j situaciji kada je na poligrafu morao da progovori o seks-skandalima sa nekoliko učesnica. Iako je tvrdio da nikada nije imao seksualne odnose sa Mirelom Lapanović i Melisom Memić, te nekoliko puta to oštro demantovao, poligrafsk­o ispitivanj­e pokazalo je da laže.

Situacija se zakuvala već kod prvog pitanja o seksu sa Mirelom, a Perović je i tvrdio da mu je ona samo drugarica.

Lapanoviće­va se pravdala da ima svedoke da nikada nije spavala sa Perovićem, ali su nedugo posle odgovora njihove tvrdnje pale u vodu. U vilu „Parova“stiglo je obaveštenj­e da postoji sporni snimak Marka i Mirele, ali i seks Marka i Mee. Budući da se povela priča kako se muškoj populaciji koja je imala priliku da pogleda njihov pornić više sviđa Mirelin seks sa Markom, nego sa Melisom, ona je kao iz topa odgovorila.

- Drago mi je zbog toga rekla je Mirela, a ovakav njen ishitreni odgovor doveo je do toga da njeno ubeđivanje učesnika da sa Markom nije imala nikakav odnos, padne u vodu.

Ubrzo je i poligraf Perovićev odgovor prepoznao kao laž, a kako više nisu mogli ništa da poreknu, krenuli su da se brane.

- Mirela je jedna seksepilna devojka i zašto da neko ne bude s njom - rekao je on, a zatim molio da ne pokazuju njihov snimak, dok je Mirela oštro reagovala:

- Nećete praviti ku*vu od Mirele. Pa šta ako je bilo seksa, ja sam seksualno biće. Žena koja ne voli seks, za mene nije normalna. Sve ste vi poštene, a ja ku*va. Svi vole seks - rekla je Mirela Lapanović ostalim učesnicima. Perović je po ulasku u rijaliti demantovao i seks sa Melisom, ali se usred poligrafa dogodila ista situacija kao sa Mirelom. Pošto je poligraf i Markove demantije povezane sa Meom prepoznao kao laž, Marko je rešio da ipak sve prizna.

Perović je objasnio da su njih dvoje imali seks, a da ih je snimala Maja Eskić, takođe učesnica „Parova“.

- Bila sam pijana i ti si me iskoristio. Znam da nije bilo seksa, a ako je bilo, znači da si me iskoristio - rekla je Mea Marku, dok se Maja branila ovim rečima:

- Ne znam šta se desilo, ja sam bila s njima samo jednu noć - rekla je ona.

O. Konatar

 ??  ??
 ??  ?? Maja Eskić
Maja Eskić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia