Alo!

JEDNA OD NAJPLAĆENI­JIH MANEKENKI ŠOKIRALA SVET Điđi fura šiške ispod miške!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Manekenka Điđi Hadid snimila je praznični spot u kojem je pokazala svoje umeće u kik-boksu, ali njeno seksi telo ovoga puta je bilo u drugom planu, budući da je ova svetski poznata lepotica zaboravila da se obrije ispod pazuha!

Naime, Điđi se obnažila na slikanju kalendara za britanski časpois „Lav“, zajedno sa poznatim modelima i pevačicama, među kojima su bile i Kendal Džener, Ešli Grejam i Rita Ora. Ona je ovom prilikom trebalo da pokaže sav seksepil koji poseduje, međutim njen praznični video razlikuje se od snimaka ostalih lepotica, jer je, slučajno ili ne, podigao ogromnu prašinu!

Na snimku na kome Điđi pokazuje kik-boks pokrete jasno se vide dlačice ispod pazuha, što je izazvalo ogromnu polemiku manekenkin­ih fanova.

-Nije joj ovo trebalo! Da li je ona čula da postoji brijač? Dlake odvlače pažnju od poruke koju video nosi. Ovo je odvratno - samo je jedan od komentara koji je upućen na Điđin račun. Ipak, bilo je i onih koji su stali na stranu manekenke i pružili podršku prirodnoj ženskoj lepoti, u kojoj dlake nisu nešto nepoželjno.

Međutim, izvor blizak manekenki tvrdi da je u pitanju optička varka.

- Điđi je pre snimanja nosila jaknu koja je imala ćebastu postavu, a od uzbuđenja se prilično oznojila. Tada su se dlačice od jakne zalepile ispod njene miške i došlo je do ovog prizora - rekao je izvor, a prenosi portal „Holivud reporter“.

Podsećamo, Điđi se nedavno našla na petom mestu liste najplaćeni­jih modela na svetu, koju je objavio časopis „Forbs“, a njena sestra Bela zauzela je deveto mesto.

Inače, ovo nije prvi put da svetske zvezde propagiraj­u prirodnu lepotu ženskog tela, bez depiliranj­a. Madona je nekoliko puta izlazila u javnost sa šumicom ispod pazuha, ali i

Džulija Roberts, kao i Majli

Sajrus, koja je čak i ofarbala dlake ispod pazuha.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia