Alo!

MIROSLAV ĐUKIĆ TVRDI DA NEMA NESPORAZUM­A U EKIPI Uopšte ne brinemo, PENALA BITI NEĆE!

„Problem između Sume i Ožegovića zbog izvođenja jedanaeste­rca je izglađen”, uverava trener crno-belih

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Više od dvadeset i dve godine, od 18. marta 1995, Partizanu nije dosuđen penal u večitom derbiju. Miroslav Đukić ne očekuje najizgledn­iju šansu u fudbalu, a to šut sa 11 metara svakako jeste, ni u 156. okršaju sa Zvezdom.

Trener crno-belih tvrdi da je problem između Sejdube Sume i Ognjena Ožegovića u vezi sa izvođenjem jedanaeste­rca u Kruševcu izglađen posle meča i veruje da „brige” zbog toga neće biti večeras u Humskoj.

- U derbiju sigurno neće biti penela - uz osmeh je rekao Đukić, aludirajuć­i na činjenicu da Partizanu 22 godine nije dosuđen penal.

Što se tiče igre, kormilar „parnog valjka” očekuje praznik fudbala od duela dva tima koja su izborila proleće u Evropi.

- Mnogo puta se dešavalo da bolji tim izgubi. Biće egal meč, u kojem nema favorita. Ne mogu da vrednujem svoju ekipu na osnovu igre na terenu koji nije fudbalski, poput onog u Kruševcu. Jedino mogu da ih evaluiram na osnovu borbenosti, a moji igrači su to dali. Gro bodova smo izgubili kod kuće, nemamo prava na grešku, jer i Zvezda igra dobro - kaže Đukić.

Na slabe rezultate u poslednje vreme uticali su, dodaje trener crno-belih, jeftino primljeni golovi.

- Ne smemo da dozvolimo jeftine golove, protiv Dinama sedam ukupno, u Kruševcu dva. To su momenti pada koncentrac­ije. Moramo da obezbedimo svoj, pa tek onda da krenemo na protivničk­i gol. Uvek smo pobeđivali kada smo bili čvrsti pozadi - poručuje Đukić pred

156. večiti derbi.

 ??  ?? Traži punu koncentrac­iju: Miroslav Đukić Optimista: Zoran Tošić Na meti „orlova“: Marko Janković
Traži punu koncentrac­iju: Miroslav Đukić Optimista: Zoran Tošić Na meti „orlova“: Marko Janković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia