Alo!

MIŠKOVIĆ JE SAŠIN UZOR!

-

Ima neka tajna veza... U ponedeljak, na ponovljeno­m suđenju zbog podstrekav­anja sina Marka na utaju 320 miliona dinara poreza, biznismen Miroslav Mišković je uporedio Srbiju sa Severnom Korejom. Samo dan kasnije, „sasvim slučajno“, isto poređenje iskoristio je i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković. - Ne mogu da verujem šta doživljava­m u Srbiji kao najveći poreski platiša. Ne razumem optužnicu ni suštinski, ni jezički. Iznosiću odbranu sa novim dokazima jer smatram da ovo krivično delo ne postoji nigde, sem možda još u Severnoj Koreji - kazao je Mišković. Sa druge strane, upitan zbog čega PSG nije podržao DS na lokalnim izborima u pet opština, iako su oni njega podržali na predsednič­kim, Saša Janković je ponovio da su ti izbori raspisani bez potrebe, jer u tim opštinama SNS osvaja i do 70 odsto glasova i dodao:

- Koristim priliku da mu čestitam, a Srbiji izjavim saučešće, zbog činjenice da je u Kruševcu ostvario istorijsku pobedu od 98,5 odsto na izborima za savete mesnih zajednica i time svrstao Srbiju u isti rang sa Severnom Korejom - rekao je Janković. Politički analitičar Dragomir Anđelković uveren je da Janković i Mišković imaju nešto zajedničko, a to je da su „obojica potpuno izgubila kompas“.

- To što govore je odraz njihove političke kulture i potpunog neukusa. Porediti sopstvenu zemlju, koja je nesumnjivo demokratsk­a, sa državom u kojoj postoje logori za decu, sa državom u kojoj se vrše masovna streljanja, govori samo da su obojica potpuno izgubila kompas - kaže Anđelković. J. Đ.

 ??  ?? Uči od Miroslava:
Saša Janković Miroslav Mišković
Uči od Miroslava: Saša Janković Miroslav Mišković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia