Alo!

Crnogorci se potukli zbog Lepe Brene! Muzička zvezda u rekordnom roku rasprodala novogodišn­ji nastup, a onda je nastao haos

- Pišu: S. ANDRIĆ - T. VELIČKOVIĆ redakcija@alo.rs

Da se malo šta promenilo od 80-ih, kada je Lepa Brena bila na vrhuncu slave i na svakom koraku izazivala opštu histeriju, pokazuju vesti koje stižu iz Crne Gore, gde će najveća jugosovens­ka zvezda pevati za Novu godinu.

Naime, kako „Alo!“saznaje, Brena je u rekordnom roku rasprodala novogodišn­ji nastup u jednom hotelu u Petrovcu, gde se poslednjih dana nižu incidentne situacije izazvane nezadovolj­stvom svih koji nisu stigli da kupe svoju kartu.

Situacija se zaoštrila i na hitnom sastanku osoblja i manadžemen­ta hotela u kom će nastupiti Lepa Brena, a umesto razgovorom problem je rešen fizičkim obračunom zaposlenih, saznaje „Alo!“.

- Interesova­nje za Brenin novogodišn­ji nastup bilo je ogromno, a samo nekoliko dana nakon što je najavljeno da će pevati u Petrovcu, prodate su sve karte. Problem je nastao jer svečana sala u kojoj će pevati Brena, može da primi 400 ljudi, a ta mesta su odavno rasprodata. Međutim, u slučaju da neko odustane, napravljen­a je lista čekanja na kojoj je trenutno više od 100 ljudi - započinje priču za „Alo!“izvor blizak organizaci­ji Breninog nastupa.

- Dakle, svi oni koji su na spisku po svaku cenu žele da Novu godinu dočekaju uz Brenu. Sa druge strane, osoblje hotela i menadžment nastoje da svima izađe u susret i maksimalno ispoštuju svakog gosta, ali to je jednostavn­o nemoguće u ovoj situaciji - otkriva za „Alo!“izvor blizak pevačici i dodaje:

- Svako od zaposlenih bio je zadužen d smesti goste na način na koji dolikuje za n vogodišnju noć, ali niko nije ni slutio da će li čekanja biti toliko dugačka, pa samim tim d su u situaciju da zaintereso­vanima moraju da kažu mesta, što se nikome nije dopalo. Rasp je nastala jer se svako borio za mesta svojih g ju, ali nisu uspeli da nađu zajednički jezik, a je usledio i fizički obračun - objašnjava izvor nije želeo da otkrijemo njegov identitet.

- Nakon žestoke svađe, usledio je niz uvre psovki među zaposlenim­a, a od buke i gala niko ni sa kim nije mogao da izađe na kraj. Ve balni rat završio se tako što je došlo i do fizički sukoba - otkriva izvor dnevnog lista „Alo!“.

Muzička zvezda Lepa Brena dobila je 100.000 evra za novogodišn­ji nastup, kako je „Alo!“prvi objavio još pre nekoliko nedelja.

Brena se i te kako raduje ovom nastupu, jer je ona jedna od omiljenih pevačica u Crnoj

Gori.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia