Alo!

Đilas želi da opljačka PUNU GRADSKU KASU!

-

Gradonačel­nik Beograda Siniša Mali reagovao je na izjavu Dragana Đilasa da će ući u trku za gradonačel­nika. Mali je rekao da se Đilas nije odlučio na taj korak zbog toga što ima planove za srpsku prestonicu.

- Dragan Đilas se ne vraća u politiku jer ima novu viziju za Beograd, već zato što je očigledno da je njemu i njegovoj družini ponestalo para. Đilas je poziciju gradonačel­nika koristio za lično bogaćenje, dok su Beograđani grcali u dugovima i borili se da prežive nemaštinu koja ih je zadesila usled pljačke gradske kase - rekao je gradonačel­nik i istakao da je aktuelna gradska vlast sprovela velike reforme, koje su doprinele tome da Beograd stane na noge.

- Vratili smo ogromne dugove, spasli ekonomiju, otvorili više od 1.100 gradilišta, smanjili nezaposlen­ost za 20.000, isplatili sva potraživan­ja socijalno ugroženih građana. Grad Beograd i Beograđani danas imaju više novca nego ranije i zato je današnja puna gradska kasa savršen plen za Miškovića, Đilasa i Šapića. Dok su se Beograđani gušili u dugovima većim od milijardu evra, nisu ni znali da su se profiti i milioni na računima Đilasovih firmi iz godine u godinu uvećavali do čak 800 puta - istakao je Mali i dodao da aktuelna gradska vlast želi da nastavi da gradi.

- Mi želimo da nastavimo da gradimo, da ulažemo u naš grad, da pomažemo najugrožen­ijim građanima preko kojih su se tajkuni ranije bogatili, da gradimo bolju, lepšu i svetliju budućnost, dok Mišković, Đilas i Šapić novac iz gradske kase žele da stave u svoje džepove i tako Beograđane opet zaviju u crno - rekao je gradonačel­nik.

- Mišković, Đilas i Šapić imaju pravo da se kandiduju na izborima i da pokušaju opet da opljačkaju Beograđane, ali moraju da znaju da ćemo im mi biti ozbiljna prepreka na tom putu i da im nećemo dopustiti da tek tako ulete u gradsku kasu i opljačkaju ono što su Beograđani u protekle četiri godine zaradili i uštedeli - zaključio je Mali.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia