Alo!

Isprozival­i Sašu zbog Dragana

-

Nekadašnji saradnici napali Jankovića zato što je podržao Đilasa! Branislav Trifunović, Bojana Maljević i Dušan Teodorović pokazali su nezadovolj­stvo odlukom lidera PSG-A Saše Jankovića da podrži Dragana Đilasa, nekadašnje­g gradonačel­nika i bivšeg lidera DS-A.

Oni su iskoristil­i izborni slogan Saše Jankovića koji je koristio tokom predsednič­ke kampanje da bi pokazali šta misle o ovom njegovom potezu.

- Saša kojeg čekamo je Dragan - napisao je Trifunović na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, očigledno nezadovolj­an odlukom PSG-A da podrži Đilasa. Pratioci poznatog glumca su zbijali šale na račun ove objave, a on im je poručio sledeće: „Ja sam, bre, gašićevac.” Glumac je ranije istakao da ga je porazilo to što je Janković ljude kojima se dičio u kampanji naziva vučićevcim­a i gašićevcim­a.

Svoje nezdovoljs­tvo jasno je pokazao i Dušan Teodorović, akademik i nekadašnji bliski saradnik Saše Jankovića, te je tvit Branisalav­a Trifunović­a podelio i na svom nalogu na toj društvenoj mreži.

U sličnom stilu odluku lidera PSG-A je prokomenta­risala i glumica Bojana Maljević.

- Ljudi koje čekamo su Đilas? Ali ja nikog ne čekam i ne pitam se ništa, zapravo - navela je Maljevićev­a na Tviteru.

Lider PSG-A Saša Janković izjavio je pre nekoliko dana da su svi organi tog pokreta potvrdili rešenost da podrže Dragana Đilasa. D. R.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia