Alo!

Veličao Legiju, a sada napada Jovanu

NOVI SKANDAL SERGEJA TRIFUNOVIĆ­A, PULENA LIDERA PSG-A

- Piše: J. MARKOVIĆ redakcija@alo.rs

Prvo je veličao Đinđićevog ubicu, a sada napada Đinđićevu ćerku! Sergej Trifunović, glumac i član pokreta Saše Jankovića, nastavlja da niže skandale na društvenim mrežama! Ovog puta mu je zasmetalo to što je Jovana Đinđić, ćerka ubijenog premijera Zorana Đinđića, angažovana u Vladi Srbije.

Naime, ta vest, koju je prvi objavio „Alo!”, podigla je neverovatn­u prašinu na društvenim mrežama, a licemerima koji su napali ćerku nekadašnje­g premijera pridružio se i Jankovićev pulen.

- Pa realno, ćero, mogla si da nađeš neki drugi pos’o - napisao je glumac na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Ovo pisanije izazvalo je gnev njegovih pratilaca, koji su osudili ono što je napisao, te ga je jedan tviteraš upitao da li bi odbio ulogu kada bi ga angažovala Radio-televizija Srbije.

- Nije za poređenje - odgovorio je glumac, na šta mu je tviteraš poručio: „Naravno, kad je o tebi reč”. Trifunović je ostao pri svom stavu i nastavio je da tvrdi da te dve stvari nisu za poređenje.

Međutim, njegovi pratioci na društvenim mrežama nisu odustali od osuda spornog tvita i poručili su mu: „Ajde, nemoj i ti”, verovatno aludirajuć­i na veliki broj oni koji su na društvenim mrežama napadali Jovanu Đinđić.

- Aj‘ i to što kažeš - poručio je Trifunović.

Nažalost, nemali broj pratilaca poznatog glumca bio je oduševljen njegovim pisanijem te je iskoristio priliku da vređa i osuđuje ćerku Zorana Đinđića.

Ono što posebno bode oči jeste da je upravo Sergej Trifunović pre tri meseca veličao Zvezdana Jovanovića, ubicu premijera Zorana Đinđića. Glumac je tokom trajanja finalnog košarkaško­g meča između Srbije i Slovenije aludirao na ubistvo predsednik­a Vlade, koga je 12. marta 2003. godine iz snajpera u srce

pogodio Jovanović.

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića - napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter, a njegovi brojni pratioci su odmah osudili takvo pisanje.

Na ovu sramnu objavu reagovala je i Bojana Maljević, koleginica poznatog glumca, koja mu je skrenula pažnju da je to što je napisao u najmanju ruku odvratno.

Sada mu smeta i Đinđićeva ćerka:

Sergej Trifunović

- Uopšte nije smešno. Molim te, obriši ovaj tvit. Za tvoje dobro i za svačije dobro! - poručila mu je Maljevićev­a. On je savet prihvatio i ubrzo je obrisao sramni tvit.

Doduše, poznato je da se glumac družio sa Miloradom Ulemekom Legijom, koji je u dogovoru sa Dušanom Spasojević­em i Miletom Lukovićem, vođama zemunskog klana, organizova­o atentat na premijera Đinđića.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia