Alo!

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ČUDOVIŠTA Komšinicu (15) silovao u šupi!

-

Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv Marka Cvetkovića (22) iz sela Ružić kod Vladičinog Hana zbog silovanja.

Portparol Leposava Jovčić saopštila je da optužnica tereti okrivljeno­g da je 1. januara ove godine oko 19 časova u svojoj šupi silovao komšinicu D. M. (15). Na saslušanju se u Višem javnom tužilaštvu 4. januara branio ćutanjem.

Ispred porodičnog dvorišta okrivljeni je sreo maloletnu komšinicu i nagovorio je da svrati. Pošto je devojčicu namamio, odgurao ju je do štale, sa nje strgao odeću i napastvova­o je. Uprkos njenom opiranju i molbama da je ne siluje, manijak se nad njom seksualno iživljavao bezmalo 60 minuta.

Posle batinanja i protivprir­odnog bluda, devojčica je pobegla svojoj kući. Napasnik je posle brutalnog seksualnog čina i batinanja ojađenoj i poniženoj maloletnoj žrtvi zapretio da o silovanju nikome ne sme da priča. Devojčica se posle

Nemanja G. (25) izboden je u utorak uveče iza hotela “Kraun plaza”.

Prema nezvanični­m saznanjima, Nemanja je policiji rekao da je išao ulicom Milentija Popovića kada mu je prišao nepoznati mladić. Nešto je nerazgovet­no upitao, nakon čega ga je napao, pa ubo. Zatim je napadač pobegao. Policija traga za njim.

- Policija horora u štali poverila majci. Dragan Stamenkovi­ć, portparol policijske uprave u Vranjum potvrdio je da su devojčica i njena majka nemili slučaj prijavile 2. jaunara.

Manijak se posle silovanja krio od policije, ali je ubrzo uhapšen. Lekari Zdravstven­og centra u Vranju dostavili su Višem javnom tužilaštvu medicinsku dokumentac­iju. Ginekološk­i pregled potvrdio je da je napasnik maloletnic­u napastvova­o i naneo joj povrede po glavi i nogama. V. Pešić

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia