Alo!

MIRELIN PORNIĆ UZDRMAO „PAROVE“

-

Prošlost Marka Perovića, učesnika šeste sezone rijalitija „Parovi”, danima potresa vilu, a eksplicitn­i snimak seksa između njega i Mirele Lapanović objavljen je u utorak uveče u emisiji „Parograf ”.

Mirela je nakon objavljeno­g video-snimka doživela nervni slom i nije prestajala da plače, a onda se u program uživo uključio i njen dečko Neša, moleći je da prestane sa suzama. On joj je rekao da to što je video njemu ne smeta, te da neće uticati na njihovu vezu.

- Može da se ljuti ona sada na mene, ali smtram da Marko ne stoji iza ovoga, on sigurno nije dao taj snimak. Marko je dobar momak i to odgovorno tvrdim. Znao sam da je Mirela bila u kombinacij­i sa njim, ali to je bilo pre. Ne zanima me ta priča. Ja sa njom jesam u vezi, ali nismo vereni - rekao je on, a zatim opet zamolio Marka da bude uz njegovu devojku.

- Našao bih joj se zbog tebe, znaš me, ali ona je neurotična. Niko ne može da je smiri, a nisam kriv i nisam joj ja ovo uradio - objasnio mu je Marko vidno iznerviran.

Ubrzo se u vilu uključila i Zorica Dukić, koja je osula paljubu po Peroviću i oštro ga osudila.

- Ne mogu da verujem da postoji toliko smeće od čoveka. Ti ne zaslužuješ da živiš! „Čmarak” je dno dna od muškarca! Prosipaš priču nekog potresenog momka, a dao si snimak pred početka rijalitija. To je bio jedini način da uđeš, kome si ti bitan u „Parovima” - žestoko ga je izvređala Dukićeva.

Ipak, ono što je usledilo još više je uzdrmalo vilu. Naime, posle nekoliko sati na vratima se pojavio i Mirelin dečko Neša, želeći da joj pruži utehu.

- Ne želim da pričam sa čovekom koji podržava Marka Perovića, koji je podelio snimak meni iza leđa. Ja nisam znala da taj snimak postoji. Ne približava­j mi se, ne želim da razgovaram sa tobom - vikala je učesnica.

- Pogledajte kako mi se tresu ruke. Nemojte ovo da mi radite, nisam ja dao snimak, ja nisam takav tip muškarca. Ne želim da mi kaljate obraz kod naroda - pričao je vidno potresen Marko.

Iako mu niko u vili nije verovao, Marko je obećao da će vreme pokazati da nije učestvovao u toj aferi. O. K.

 ??  ?? Akcija: Janjuš skače preko stola kako bi stigao do Jelene i Mace Obezbeđenj­e jedva smirilo
Janjuša Pretnjama na uvrede: Marko Janjušević Janjuš
Akcija: Janjuš skače preko stola kako bi stigao do Jelene i Mace Obezbeđenj­e jedva smirilo Janjuša Pretnjama na uvrede: Marko Janjušević Janjuš
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia