Alo!

ANĐELO HISTERIŠE, TEODORA U SUZAMA!

-

psovke - govorila je Jelena, zbog čega je Marko pobesneo.

- Marš, u usta te je*em, glavata! Je*em li ti sve ono što imaš u kući! Marš, ološu jedan! Ova osoba je od mene ovde napravila agresivnog čoveka. Jelena, prva si počela da vređaš. Od ovoga trenutka, ove dve devojke ne postoje za mene! - rekao je Janjuš misleći i na Macu Diskreciju, koja je stala u Jeleninu odbranu.

- Ja sam mu danas rekla da mi se ne obraća, a on je meni psovao majku! Ja sam rekla da će ga neko izrešetati. Niko te neće dirati ako ti mene ne diraš, ali ako me diraš, i što se prilagođav­a ostalim ukućanima. Kako bi je malo prodrmao, odlučio je da povisi ton.

- Ja idem i smaram ljude za tebe. Ako nećeš sama da se brineš o sebi, niko neće. Sledeći put kada ovo uradiš, neću više nikada da dođem da te podržim. Da li ti je jasno? - vikao je Anđelo, nakon čega je izašao i zalupio vratima i ostavio svoju Teodoru u suzama. O. K. hoće! Nasilniče jedan - vikala je Maca.

- Mene neko da izrešeta? Klošarke jedne! Maltretira­ću vas sve vreme ako me uzmete u usta! Nabijem ja tebe na ku*ac, je l’ ti jasno? Budeš li mi još jednom pretila, slomiću ti vilicu i je*aću vam mamu smrdljivu, obema! - urlao je Janjuš, koji je skočio preko stola kako bi došao do Jelene i Mace, koje su istog momenta pobegle u dvorište.

Kada je Jelena dobacila košarkašu da sve to uradi svojoj ćerki, obezbeđenj­e je oborilo Janjuša na pod kako bi sprečilo fizički kontakt. Janjuš, u suzama, uvredama je pokušavao da ućutka Jelenu kako ne bi spominjala njegovo dete, dok su se i zadrugari trudili da obuzdaju košarkaša. Zahvaljuju­ći brzoj intervenci­ji obezbeđenj­a, teže posledice su sprečene, a Janjuš je nakon razgovora sa Mikijem Đuričićem, koji ga je sve vreme savetovao, završio u izolaciji.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia