Alo!

KO SU HRVATI KOJI SU NAPALI „GROBARE“?

-

Među huliganima koji su u sredu uveče izazvali incidente na južnoj tribini stadiona Partizana bilo je više osoba iz Hrvatske, Grčke i Makedonije.

Prema saznanjima „Alo!“, u

Srbiju je 12. decembra preko graničnog prelaza Batrovci, u dva odvojena autmobila, ušlo šest osoba koje su došle samo da bi učestvoval­e u neredima.

To su Ante Firić (26),

Hrvoje Baković (31) iz

Osijeka i Stjepan Mihovilovi­ć (30) iz Zagreba, koji su bili u jednom autu, dok su u drugom bili Ronald Mišković

(18), Jakov Podrug (23) i Milan Lipljanski.

Uz njih su bili i Makedonac Ilija Hacev i jedan grčki državljani­n, a njih dvojica su u Srbiji boravili ilegalno. Kako naš list saznaje, u pitanju su lica s debelim policijski­m dosijeom, a neki do njih trenirraju borilačke sportove, konkretno MMA.

Da je u sredu na stadionu Partizana bilo starnih državljana, potvrdilo je i Ministarst­vo unutrašnji­h poslova Republike Srbije, koje je izdalo saopštenje:

- MUP, po nalogu nadležnog tužilaštva, radi na identifika­ciji osoba koje su učestvoval­e u incidentim­a tokom fudbalske utakmice između Partizana i Crvene zvezde.

U tučama je povređeno više lica, među kojima je i nekoliko stranih državljana.

Zbog sumnje da

je izvršilo krivična ili prekršajna dela, u policijske prostorije je dovedeno ukupno 26 osoba. Policija preduzima mere i radnje iz svoje nadležnost­i na utvrđivanj­u svih okolnosti događaja i nakon identifika­cije osoba koje su učestvoval­e u tučama, a po nalogu nadležnog tužioca biće podnete odgovaraju­će krivične ili prekršajne prijave. E. A.

 ??  ?? Odala ga tetovaža: Hrvatski
huligan iz teretane pravo u rat na stadionu
Partizana
Odala ga tetovaža: Hrvatski huligan iz teretane pravo u rat na stadionu Partizana
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia