Alo!

Jeremić se sveti i ucenjuje!

-

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, napokon je dočekao svojih pet minuta da se osveti Draganu Đilasu zato što ga je izbacio iz DS-A, a da usput tokom pregovora i pravljenja izborne liste uspe da na nju ugura što veći broj svojih ljudi, saznaje “Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih opoziciji.

Naime, iako je Saša Janković, lider PSG-A, pohitao da podrži Đilasa pre nego što je zvanično objavio kandidatur­u, iz Jeremićeve stranke su poručili ne samo da će odluku doneti sledeće nedelje nego su navodno ostavili mogućnost i za samostalan izlazak na predstojeć­e beogradske izbore.

- Licemerni Jeremić je odavno obećao Đilasu da će sa njim ići na izbore, iako ga je ovaj izbacio iz stranke. Naravno, Vuk je odlučio da iskoristi raspad u PSG-U Saše Jankovića da sebi podigne cenu tako što će Đilasa u očima javnosti staviti na čekanje. On time želi da postigne još jedan cilj, a to je da tokom pregovora što veći broj svojih ljudi ugura na zajedničku izbornu listu za beogradske izbore - navodi naš izvor.

- Njihovi odnosi su vazda bili katastrofa­lni. Narodski rečeno, ne mogu očima da se vide. Sve to rezultiral­o je time da je Jeremić 2013. isključen iz tabora demokrata, i to u vreme dok je na čelu te stranke bio upravo Dragan Đilas - navodi naš izvor i dodaje da se Jeremić DS-U osvetio tako što je u Skupštini Srbije obezbedio kvorum ni manje ni više nego naprednjac­ima.

Naš izvor dodaje i da Jeremić podmuklo koristi slabljenje Pokreta slobodnih građana, iako zna da je Janković osnovna veza između njega i Đilasa.

- Lider PSG-A je tampon-zona između Đilasa i Jeremića, ali je on sada suočen sa raspadom pokreta i ima veće probleme od netrpeljiv­osti svojih saradnika dodaje naš izvor i ističe da se Jeremić sprema da podmuklo iskoristi ovu situaciju. J. Đ. - D. R.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia