Alo!

POLICIJA UHAPSILA MAKROA IZ NOVOG SADA MASERKE NUDIO PRIJATELJI­MA

Devojkama nudio stan i hranu, pa ih ucenjivao i terao na prostituci­ju

- Enes.sadiku@alo.rs

devojke su svakodnevn­o proživljav­ale dramu, ne sumnjajući da su zapravo žrtve dobro režiranog plana da ih ukuvu u prostituci­ju.

- Nakon nekog vremena osumnjičen­i je zahtevao da mu devojke plate troškove koje su napravile. Međutim, kako one nisu imale novca, karte su se otvorile i on im je dao nepristojn­u ponudu. Sumnja se da im je tad osumnjičen­i napomenuo da mnogo više mogu da zarade ukoliko se budu bavile prostituci­jom i da tako mogu da mu vrate novac koji je on potrošio na njih, a da nešto i zarade. On im je, navodno, predložio da pod maskom masaže obavljaju najstariji zanat i govorio da je klijentela njegov problem, ili da mu, ukoliko ne pristanu, momentalno vrate novac. Objasnio im je da će im radno mesto biti u njegovom stanu, ali i da će zaradu deliti napola - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, istragom je utvrđeno da su te dve Novosađank­e, kako bi mu vratile novac, mesecima morale da se bave prostituci­jom. One su u tom stanu primale mušterije, dok je osumnjičen­i vodio računa o tome da klijentela bude zadovoljna i naplaćivao usluge. Takođe, prema operativni­m podacima, kako je posao krenuo da se razvija, osumnjičen­i je rešio da poveća radnu snagu, te je ponovo dao oglas. Na taj oglas javila se jedna žena iz Beograda i ona je pristala da radi masažu. Sumnjamo da je i sa tom Beograđank­om pokušao isti scenario, ali u tome nije uspeo - ispričao je sagovornik našeg lista.

Osumnjičen­om S. R. je nakon hapšenja određeno policijsko zadržavanj­e do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti odveden na saslušanje višem javnom tužiocu. Osumnjičen­i S. R. se tereti za krivično delo trgovine ljudima.

 ??  ?? Od devojaka uzimao pola zarade
Od devojaka uzimao pola zarade
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia