Alo!

DRAGANA Raskid sa Đokovićem bio bolan ODLEPILA NA LEONA!

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Dragana Mićalović, mlada srpska glumica, odlepila je za pevačem Stefanom Dimitrijev­ićem Leonom, saznaje „Alo!”.

Naime, nakon što su se upoznali i počeli da sarađuju u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”, Dragani se mnogo dopao atraktivni plavušan, koji s druge strane ne pokazuje nikakve emocije za Mićaloviće­vu.

Kako saznajemo, ona ga svakodnevn­o zove i želi da se druži sa njim, međutim, Stefan je tvrd orah.

- Rekla mi je da joj se veoma dopada zato što je mnogo sladak, ali pre svega neposredan i opušten. Za razliku od Dragane, kod koje sve mora da bude po određenom protokolu, Leon je sušta suprotnost. On živi za trenutak, a njoj se to dopalo - kaže nam izvor iz šou programa „Tvoje lice zvuči poznato” i dodaje:

- Svi su primetili da mu se ona nabacuje i da joj je važno da bude u njegovoj blizini. Čak je i zahtevala od produkcije da njih dvoje imaju zajedničku tačku kako bi što više vremena provodili na pripremama i tako bili zajedno i kada se ne snima. S druge strane, Leon se uglavnom druži sa Editom, a to Dragani smeta. Ona smatra da previše vremena provode zajedno, pa je poželela da se umeša - kaže izvor za „Alo!”.

Srpska glumica nikada nije preterano volela da eksponira svoj ljubavni život, a jedina njena veza poznata javnosti bila je sa Markom, bratom Novaka Đokovića.

- Dragana nije želela da previše priča o odnosu sa Leonom i ostalim takmičarim­a, ali se poverila nekolicini Dragana je bila u vezi sa Markom Đokovićem, a njihova ljubavna priča je intrigiral­a domaću javnost. Njih dvoje su se, kako se tada spekulisal­o, rastali jer je Marko sve manje vremena provodio u Beogradu. Srpska glumica je nekoliko dana nakon raskida na svom Tviter nalogu napisala:

- To je to! Nema više zaljubljiv­anja - napisala je Dragana, a kada su je pratioci upitali zbog čega tako reaguje, ona im je odgovorila da nema više dobrih kandidata,

te da se pomirila sa tom činjenicom.

 ??  ?? Ne zna šta je snašlo:
Edita Aradinović
Ne zna šta je snašlo: Edita Aradinović
 ??  ?? Tvrd orah:
Stefan Dimitrijev­ić
Tvrd orah: Stefan Dimitrijev­ić
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Marko, Dragana i Đorđe
Marko, Dragana i Đorđe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia