Alo!

JELENA SE SRUŠILA, MILICA JOJ POMOGLA!

-

Žurka kojoj se svake srede zadrugari najviše raduju sinoć je prekinuta kada je Jelena Golubović naočigled svih iznenada pala u nesvest!

Ukućane je zabavljala popularna pevačica Milica Pavlović, pred kojom se i dogodila nesrećna situacija. Sve je izgledalo kako treba, Goluboviće­va je nasmejana i srećna igrala uz Miličine hitove, ali je posle nekog vremena zastala i uhvatila se za glavu, nakon čega se srušila ispred bine. Jelena je nepomično ležala na podu, a ukućani su bili u šoku.

Muzika je prekinuta, Milica je pritrčala Jeleni u pomoć, a među zadrugarim­a je zavladao muk. Za nekoliko sekundi uletelo je obezbeđenj­e. Kako Goluboviće­va nije reagovala na njihove pokušaje da je osveste i dozovu, izneli su je sa imanja.

Dok su neki od učesnika, na primer Jovana Tomić Matora i Marko Janjušević, bez emocija posmatrali situaciju, rediteljki je prva u pomoć pritrčala Kija Kockar, sa kojom nedeljama vodi rat. Budući da ukućani neko vreme nisu imali informacij­u o Jeleninom zdravstven­om stanju, počeli su da komentariš­u da je vrlo moguće da je odglumila pad. Među prvima se izjasnila upravo Kija, koja je tvrdila da Goluboviće­voj nije ništa i da je sve namestila kako bi izazvala sažaljenje publike. Ona se sa Lunom Đogani i Slobom Radanoviće­m povukla u sobu. Luna i Sloba oštro su osudili Jeleninu taktiku, a Kija je objasnila da ju je uznemirilo to što se desilo Jeleni.

- Ma dobro, samo da bude OK. Baš mi je bilo teško to da gledam - rekla je Kija.

Ipak, gotovo svi ukućani nastavili su žurku uz smeh i alkohol, ne delujući previše zabrinuto za zdravlje svoje cimerke, sa izuzetkom Mikija Đuričića, koji se jedini iskreno zabrinuo. Zadrugari su svoje ponašanje pravdali brutalnim svađama koje su imali sa rediteljko­m, a većina je još prethodne noći rešila da sa njom ne komunicira jer je Marka Janjušević­a dovela do nervnog sloma. Tada je košarkaš završio u izolaciji, a većina ukućana oštro je isprozival­a Jelenu.

Inače, Veliki šef juče je obavestio ukućane da je Jelena odvedena na ispitivanj­e u bolnicu zbog pada pritiska, a nakon analiza biće poznato da li će moći da se vrati u rijaliti. O. Konatar

 ??  ?? Goluboviće­va šokirala sve učesnike
Goluboviće­va šokirala sve učesnike
 ??  ?? Uvek spemna
za akciju: Milica Pavlović
Uvek spemna za akciju: Milica Pavlović
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia