Alo!

POKLON RASTA U ANINOM STANU I POSLE RAZVODA!

-

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, njen bivši suprug, pre nešto manje od dva meseca obavestili su javnost o svom razvodu, a budući da su malo pre toga dobili ćerku Taru, vest je šokirala njihove mnogobrojn­e fanove. Međutim, u javnosti je počelo da se govorka da se u odnosu pevačice i repera ništa nije promenilo, već im je samo trebao marketing zbog Anine odluke da se posle Nove godine vrati na scenu.

Tome u prilog ide podatak da je ekipa „Paparaco lova” pratila Aninu posetu frizeru, ali ono što je privuklo ogromnu pažnju jeste upravo Rastino pojavljiva­nje u nekoliko kadrova.

Paparaci su snimili Stefana dok je ulazio u zgradu u kojoj je do pre mesec i po živeo s Anom i ćerkicom Tarom. Rasta se trudio da što brže i neprimetni­je izađe iz auta, ali je njegov ulazak u zgradu ipak budno praćen. On je unutra proveo neko vreme, nakon čega je ušao u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Dok su za neke pomenuti snimci dovoljno dobar dokaz da je par namestio razvod, drugi ipak na Rastinu posetu Ani i ćerkici Tari gledaju drugačije, budući da on kao otac želi i treba da provodi vreme sa svojim detetom.

Inače, par se tokom razvoda dogovorio da Rasta može da viđa dete kad god hoće, a advokat Borivoje Borović rekao je da u karijeri nije video civilizova­niji razvod. Mnogima je bilo čudno to što su se bivši supružnici međusobno nahvalili i putem Instagrama, pa se već šuška o pomirenju.

O. Konatar

 ??  ??
 ??  ?? Šunjalica: Rasta
Šunjalica: Rasta
 ??  ?? Stara ljubav
zaborava nema: Stefan
Đurić
Stara ljubav zaborava nema: Stefan Đurić
 ??  ?? Ana Nikolić
Ana Nikolić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia