Alo!

MIHINA ZAMKA ZA NAPOLI

-

Napoli je mogao da bude najveći dobitnik posle remija u derbiju Italije. Da je savladao Fjorentinu na svom terenu, vratio bi se na lidersku poziciju. Međutim, momci Mauricija Sarija vezali su tri utakmice bez pobede - u prvenstvu su izgubili od Juventusa, dok su sa Violom odigrali bez golova, a u Ligi šampiona poraženi su na gostovanju Fejenordu. Zbog toga navijači Torina, koji u poslednje vreme uglavnom igra tvrdo i koji je izuzetno neugodan domaćin, imaju razloga da se nadaju povoljnom rezultatu, odnosno osvajanju barem jednog boda, što bi u okršaju sa tako jakim rivalom bilo priličan uspeh.

I „bikovi” su iznenadili u minulom kolu, ali prijatno, barem svoje navijače (verovatno ne i ljubitelje klađenja). Slavili su protiv Lacija u Rimu, i to uz dosta pogodaka (3:1), a ta raspucanos­t baš i nije česta kada se radi o ekipi koju vodi Siniša Mihajlović, koji je na tom meču „hladio” vezistu Adema Ljajića (zbog lošeg ponašanja na treninzima). Srpski internacio­nalac i nekadašnji selektor „orlova” imaju dugu tradiciju nesporazum­a i sukoba, ali verujemo da će mlađi od njih dvojice ipak biti u timu za Napoli.

Gosti imaju mnogo bolji učinak u međusobnim okršajima, a pripala su im i prethodna četiri, svaki uz dosta pogodaka. Međutim, Torino je u ovom prvenstvu kod kuće izgubio samo od Rome, pa dvojka, ipak, nije toliko sigurna, posebno uz ove slabije partije Napolitana­ca. Možda je najpametni­je da pokušate sa 2-3 gola ili se opredelite za kombinacij­u X2&GG.

 ??  ?? Beloti i Kulibali spremni su za obračun
Beloti i Kulibali spremni su za obračun
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia