Alo!

Vučić: vikao sam na Babića, a i On na Mene!

-

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na Koridoru 10, u Grdeličkoj klisuri i naveo da je 92 odsto od deonice dužine oko 26 kilometara završeno. On je dodao i da će čitava ta deonica biti otvorena odjednom i ponovio da će kompletan Koridor 10, i južni i istočni krak, biti završen naredne godine. Vučić je prilikom obilaska istakao težinu radova na ovoj deonici i zahvalio radnicima na tome što rade u svim vremenskim uslovima na ovoj opasnoj i teškoj deonici za izgradnju. On je izneo podatak da je, na primer, oko 435.000 tona zemljišta minirano, da ostaje još oko 160.000 tona te da se taj izdrobljen­i kamen koristi za nasipe... Kako je rekao, kasni se sa radovima i nije srećan zbog toga te dodao:

- Jutros sam vikao na Babića (v. d. direktora Koridora Srbije, Zoran), a i on na mene - napominjuć­i da je sve to normalno kada se radi, a radovi napreduju.

Vučić je govorio i o radovima na istočnom kraku Koridora 10, gde je apostrofir­ao da će se šest kilometara kod Pirota završiti ove ili početkom sledeće godine. Kako je rekao, ostaju radovi na 12 kilometara Bacarevo - Crvena reka kao problem, i kad to bude, završeno sledeće godine biće kompletno završen taj krak Koridora 10.

Vučić je, odgovaraju­ći na pitanja novinara, najavio i otvaranje nove velike fabrike u Leskovcu, ulaganja u Vranju, gde je napomenuo i veliki ugovor preduzeća JUMKO sa Vojskom Srbije, ali i poručio da će se nastaviti s ulaganjima u jug Srbije. Sa predsednik­om Srbije radove je obišao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia