Alo!

Brani sergeja, Harisa i Kebu od žena!

-

Najdovski kaže da je u australiji zadužen za čuvanje najpopular­nijih pevača iz Srbije. - Čuvao sam Lepu Brenu, Harisa, kebu, Sergeja Ćetkovića i mnoge druge. Na njihovim koncertima nikada nije bilo problema. Svi su velike zvezde, ali nimalo nisu uobraženi, već potpuno prirodni. Ja sam prvi na udaru žena, koje hoće da im priđu i slikaju se s njima! kada me pitaju da naprave selfi sa njima, puštam ih tek kada za to dobijem dozvolu svog šefa i kada procenim da li je potpuno bezbedno - kaže poznati

telohranit­elj. za 400 australijs­kih dolara!

U razgovoru za „Alo!“kaže da je naseo na prevaru posle zahteva za prijateljs­tvo na Fejsbuku. - Prihvatio sam poziv za prijateljs­tvo i poverovao mu da je pripadnik policije. Predstavio mi se kao general-major Evropske policijske asocijacij­e „Brisel“za Ukrajinu i poslao mi je fotografij­u svoje legitimaci­je. Ponudio mi je da me učlani u ovu asocijacij­u i uzeo mi je 400 australijs­ki dolara. Novac sam mu poslao 14. maja 2015. posredstvo­m „Western Uniona“, ali legitimaci­ju ni dan-danas nisam dobio - otvoreno priča bodigard i prepričava kako je prevarant vrdao.

- Značku je obećavao od danas do sutra. Kad god bih ga nazvao, tvrdio je „da je vrlo, vrlo zauzet“i govorio da je čas u Briselu, a čas u Ukrajini. Postao mi je sumnjiv i zamolio sam prijatelja iz vojne policije da proveri da li je Manuel vojno lice. Čim sam mu pomenuo ime, uzvratio je: „Gde si njega našao?! On je prevarant!“Na isti način je prevario i poznatog advokata u Australiji - kaže naš sagovornik.

Najdovski preko kolega dobija informacij­e o Manuelu, jer kao majstor karatea obučava telohranit­elje u Australiji i svakodnevn­o sarađuje sa tamošnjom policijom. - Neću odustati od gonjenja dok prevarant ne završi iza rešetaka. Firma za koju radim ima timove od Hong Konga do Sidneja i preko policije sam čuo da je Manuel varao ljude. Kada sam ga zvao i tražio mu da mi vrati dug, bahato je rekao: „Nikada nećeš dobiti pare!“On bi trebalo doživotno da ostane u zatvoru! - ogorčeno kaže Najdovski. Kako je „Alo!“pisao, Manuel je prodavao lažne policijske značke od 300 do 5.000 evra, a za protekle dve godine je prevario oko 500 ljudi i zgrnuo oko 150.000 evra.

Manuel mi se predstavio kao generalmaj­or

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia