Alo!

Kija ŽESTOKO izvređala SLOBU, Pa ZAPLAKALA!

-

Bračni par Kristina Kockar i Sloba Radanović na dobrom su putu da postanu najveći neprijatel­ji. Naime, već nekoliko dana Kija i Sloba vreme u „Zadruzi“ispunjavaj­u u razmeni teških reči. Tako su se nedavno žestoko zakačili kada su se zadrugari posvađali zbog krađe novca za picu. Glavnu reč u opštoj svađi povela je Kija, nakon čega se uključio Sloba.

- Šta ti morališeš sada, ja te ne prepoznaje­m?! ‘Ajde, mrš u pi*ku materinu! zaurlao je Sloba na Kiju.

- ‘Ajde skloni mi se s očiju, sramota me što te znam! Treba da te bude sramota samog sebe! To je taj Sloba Radanović, javna ličnost! Vrati se da radiš u obezbeđenj­u, tamo ti je mesto! - urlala je Kija na njega.

Osim toga, ni to veče nije moglo da prođe bez drame u ljubavnom trouglu Luna-kija-sloba, a nakon što se ponovo pokrenula priča o njihovom seksualnom životu, bivša stjuardesa burno je reagovala. Naime, kada su novinari zamerili Slobi i Luni što su se smejali kada je Kija govorila o operaciji, stjuardesa je iznela još jedan detalj iz braka sa pevačem.

- Sloba je prvi govorio o našem seksualnom životu i bilo mi je krivo što je to ispričao novinarima. Među nama se ugasila strast, a problem je nastao i pre operacije. Pronašla sam poruke eksplicitn­og sadržaja u njegovom telefonu mnogo pre operacije. Tačno se sećam da je to bio drugi jul, a operacija je bila trinaestog. To je bio najgori mesec u mom životu - rekla je Kija, a zatim briznula u plač. S. A.

 ??  ?? Savladale je uspomene: Kristina Kockar
Savladale je uspomene: Kristina Kockar
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia