Alo!

Napravio sam Prvu rijaliti BEBU, i TO iz Prvog POKUŠAJA!

-

Čini se da je Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan, ponosan na činjenicu što je napravio dete u rijalitiju, ali ne i na činjenicu da ga je napravio Miljani Kulić. Naime, Ivan je u razgovoru sa Mirjanom Praizović, koja je odnedavno ponovo postala ukućanka luksuzne vile „Parova“, podvukao da ne želi nikakav kontakt sa majkom svog budućeg deteta zbog njene porodice.

- Oni od Miljane žive, ona njih izdržava i zato kažem da mi je pun ku*ac svega, ima da dignem ruke. Napravio sam ga iz prve i zato neću više da sedim ovde, niti hoću da budem u emisijama. Završio sam svoju misiju što se tiče rijalitija, jer sam im dao šta im treba. Vidim to po svemu šta se dešava, šta je njima bitno i kako sve funkcioniš­e. Uradio sam sve što je neophodno da dobiju prvu rijaliti bebu- rekao je Ivan u razgovoru sa Mirjanom Praizović.

- Miljanu su svi iskorišćav­ali, a

“Završio sam svoju misiju što se tiče rijalitija”, kazao je on

ona je videla svega tri ku*ca u životu. Zaradila je ovde novac, ali ga je dala dečku s kojim je bila, jer je gubio pare na kladionici. Tebe je našla ovde, jer si kvalitetna budala i još si joj i dete napravio - kazala je Mirjana, još jednom ističući da Miljana ne zaslužuje da bude majka. Sličan stav ima i Mladen Vuletić, koji se nedavno pridružio ekipi „Parova“, te je istakao da Miljana nije spremna da dobije dete.

S. Andrić

 ??  ?? Čekaju dete, a ne podnose se: Ivan Marinković i Miljana Kulić
Čekaju dete, a ne podnose se: Ivan Marinković i Miljana Kulić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia