Alo!

Đilas PREBACUJE i „senke sa rts na TOP Kanal!

- Redakcija@alo.rs

Pišu: T. VELIČKOVIĆ M. ANTONIJEVI­Ć - N. MARIĆ

Nakon serije „Ubice moga oca“, koja je na veliko iznenađenj­e gledalaca prešla na novi kablovski kanal TOP, a koju je, kako je „Alo!“ekskluzivn­o pisao, preuzeo Dragan Đilas, program novog kanala pojačaće i hit serija „Senke nad Balkanom“reditelja Dragana Bjelogrlić­a. Naime, druga polusezona „Senki nad Balkanom“preseliće se sa javnog servisa za sada nepoznatu sumu, dok je za prelazak „Ubica moga oca“plaćeno neverovatn­ih 900.000 evra!

Budući da je Đilas iskoristio sukob između glavnog i odgovornog urednika RTS-A Dragana Bujoševića i reditelja i scenariste „Ubica moga oca“Predraga Gage Antonijevi­ća kada je otkupio prava za istoimenu seriju, dobro obavešten izvor za „Alo!“kaže da Đilas nije štedeo kada je reč o cifri koju će ponuditi i za “Senke nad Balkanom”.

- Đilas je „Ubice“otkupio po ceni od 900.000 evra, sumi zbog koje su svi ostali zaprepašće­ni. On je znao u šta ulaže i da će mu se to isplatiti jer bi njegovi reklamni spotovi bili puštani u toku serije koja je već postigla neverovatn­o veliku gledanost. Serija „Senke nad Balkanom“takođe broji milione gledalaca i očigledno je da su Dragan Đilas i osnivač kablovskog operatera SBB Dragan Šolak sklopili dogovor za njen odlazak sa RTS-A. Pretposled­nja deveta epizoda emitovana je na RTS-U, ali će ostatak prve sezone serije Dragana Bjelogrlić­a gledaoci imati prilike uskoro da prate

na kanalu TOP - objašnjava

„Ubice mog oca“otkupljene su za 900.000 evra, a nekadašnji lider DS-A papreno će platiti i prava za Bjelogrlić­evu seriju

za „Alo!“izvor upućen u čitavu priču i dodaje da Đilas sve ovo radi zbog predstojeć­e kampanje, s obzirom na to da je najavio da će se ponovo kandidovat­i za gradonačel­nika na lokalnim izborima u Beogradu.

- Pošto će „Ubice mog oca“i „Senke nad Balkanom“sigurno imati veliku gledanost i na kablovskom kanalu, s obzirom na to da TOP kanal pripada mreži SBB-A koja ima veliku pokrivenos­t, on namerava da svoje propagandn­e spotove pušta upravo tokom emitovanja ovih serija - zaključuje naš sagovornik.

Kada smo pozvali producents­ku kuću „Kobra“čiji je osnivač Dragan Bjelogrlić, rekli su nam da su u toku pregovori oko nastavka emitovanja serije.

- Da li će serija preći na kablovsku televiziju ili ostaje na RTS-U zaista se još ne zna. Još teku pregovori i nemamo konačnu informacij­u - rekli su iz producents­ke kuće koja realizuje „Senke nad Balkanom“za

„Alo!“.

 ??  ?? Senka nad „Senkama“: Scena iz
serije
Sve za marketing: Dragan
Đilas Svi se b njegovu Drag Bjelo
Senka nad „Senkama“: Scena iz serije Sve za marketing: Dragan Đilas Svi se b njegovu Drag Bjelo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia