Alo!

Viki, UVUKLA si se Karleuši U GU*ICU!

Nakon što je direktor „Grand produkcije” opleo po miljkoviće­voj, ljute rivalke zakopale ratne sekire

-

Poslednju epizodu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” obeležila je situacija koju niko od stalnih gledalaca tog programa nije mogao da očekuje. Viki Miljković se u žiriju „Zvezda Granda” obično svađa sa Jelenom Karleušom, ali ovog puta se sve okrenulo! Naime, kada je Saša Popovića, direktor „Grand produkcije”, uputio negativne komentare na račun Viki Miljković, Jelena je stala na stranu svoje koleginice.

- Viki, stvarno si se uvukla u gu*icu Jelene Karleuše” - nije birao reči direktor „Granda”, dodajući potom da je to jedna pozamašna zadnjica, potkačivši time i plavokosu pevačicu.

- Nemam ja gde da se uvučem. Ana Bekuta je zauzela sav prostor tamo - odbrusila je Viki, a onda se sama Jelena nadovezala na priču, aludirajuć­i na nešto što je Bekuta ranije poručila Miljkoviće­voj - da je praziluk, odnosno „ono što se jede usput, kad nema mesa”.

- Znači da meni praziluk iz du*eta viri- smejala se Karleuša.

- Je l’ realno da ste ženu nazvali prazilukom i da sve ovo slušamo - rekla je Marija Šerifović.

Međutim, to nije bila jedina Sašina uvreda na račun Viki Miljković. Nakon što se publici predstavil­a tamičarka Lijana Savić, kojoj Viki nije dala glas, što joj je onemogućil­o da vidi njen nastup, Saša je prokomenta­risao:

- Šteta što ti nisi ovo videla, da vidiš malo kako se ponaša na sceni, malo da dodaš uz tvoje velike hitove - rekao je Popović, što je uvredilo pevačicu.

- Direktore, mislim da ste malo zaboravili - rekla je Viki, a zatim je Jelena opet stala u njenu odbranu.

- Ej, Saša, ne preteruj sad - ljutito je rekla Karleuša.

Inače, emisiju je obeležio i dolazak psa Marije Šerifović, koji je uz pomoć svoje gazdarice jednom kandidatu čak dao glas.

 ??  ?? Prevazišli probleme: Nikolina Kovač i Saša Kapor Promenila ploču: Jelena Karleuša
Prevazišli probleme: Nikolina Kovač i Saša Kapor Promenila ploču: Jelena Karleuša
 ??  ?? Dobila podršku od JK: Viki Miljković
Dobila podršku od JK: Viki Miljković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia