Alo!

KRSTIČIĆ: Veselim se uz Šabanove pesme

Posle pobede nad Totenhemom “građani” provociral­i menadžera Junajteda zbog igre

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Nastavlja se rat na relaciji Mančester siti - Mančester junajted. Nakon frke u svlačionic­i koja je izbila prošle nedelje, posle pobede “građana” na “Old Trafordu” od 2:1, usledio je odgovor Murinja pre dva dana u kojem je rekao da on ne voli cirkus koji su Sitijevci napravili od pobede. Ali Gospodin Specijalni je samo izazvao komšije da nastave da ga provociraj­u.

Siti je bio ubedljiv u subotu protiv Totenhema na “Etihadu”, pobedivši sa 4:1, ali trijumf je bio “posvećen” Žozeu Murinju. Em je pre nedelju dana pogođen tetrapakom mleka i poliven vodom ispred svoje svlačionic­e, em su se sada Gvardiolin­i igrači sprdali sa njim povicima: “Murinjo, parkiraj taj autobus, parkiraj taj autobus!”, preneo je “Dejli mejl”.

U svlačionic­i Sitija su, dakle, ponovo bili euforija i urlanje, ismevanje Murinja, a video-snimak se pojavio i na društvenim mrežama, izazvavši mnogo oprečnih

Zvezdin fudbaler Nenad Krstičić, jedan od najzaslužn­ijih za blistavu jesen srpskog vicešampio­na, plakao je posle trijumfa nad Kelnom, koji je doneo prolaz u evropsko proleće. Odlični vezista će, kaže, pamtiti i revanš sa Krasnodaro­m, na kojem je ostvaren plasman u Ligu Evrope, a on bio u ulozi navijača.

- Ima mnogo poteza u fudbalu koji me nerviraju, posebno sebičnost u igri - poručuje Krstičić u rubrici „Sasvim lično” na klupskom sajtu.

Reprezenta­tivni vezista tvrdi da je u privatnom životu smirena osoba, te da laž ne bi oprostio. Voli da se veseli uz „kralja narodne muzike“.

- Neizostava­n deo svih proslava su pesme Šabana Šaulića. Što se tiče kajanja...

- Pokajao sam se što sam posle osam godina otišao iz Italije, izabrao sam pogrešan trenutak - tvrdi Krstičić.

 ??  ?? Defanzivac Sitija Mendi (levo) postavio je snimak na kojem njegovi saigrači ismevaju Žozea Čeka se njegov odgovor: Murinjo
Defanzivac Sitija Mendi (levo) postavio je snimak na kojem njegovi saigrači ismevaju Žozea Čeka se njegov odgovor: Murinjo
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia