Alo!

Jeca i Ceca su dobrodošle, ali neki drugi put!

„Hteo sam da budem originalan, zato nema mojih saradnica iz dueta“, pokušao je pevač da objasni situaciju

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Popularni pevač Saša Matić definitivn­o je uspeo da ulepša 8. mart svim damama, kada je pred prepunom beogradsko­m „Štark Arenom“održao spektakula­rni koncert. Ipak, pored mnogobrojn­ih hitova koje je izveo sa plesačima uz specijalne efekte, Saša Matić nije naišao na dobar odziv kolega.

Naime, dobro poznati dueti, koje je Saša snimio sa svojim koleginica­ma, izvedeni su bez njih, iako je publika svakog trenutka očekivala da će se na sceni pojaviti Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Svetlana Ceca Ražnatović. Duete „Ne smem da se zaljubim u tebe“, „Zver“i „Lažov notorni“izveo je Saša Matić sam, a za „Alo!“otkriva da je želeo da se ovaj koncert razlikuje od prethodnih.

- Čemu to pitanje zašto nisu došle? Nisu došle zato što sam hteo da se ne ponavljam toliko u odnosu na prošli koncert. Jeca je svakako uvek dobrodošla, nema tu nikakvog posebnog razloga. Jednostavn­o, nisam želeo da kopiramo priču iz 2016. Ceca je takođe dobrodošla. To je moja drugarica, sestra, prijatelji­ca i žena koju mnogo volim - rekao je Saša, ne želeći da otkriva detalje, a na pitanje da li će sledeći put okupiti na svom koncertu koleginice sa kojima je sarađivao, pevač je poručio:

- To me svi pitaju. Voleo bih mnoge stvari da objedinim, zašto da ne. Nije meni muka od vas, muka mi je od pitanja - rekao je zagonetno Saša koji nije bio preterano raspoložen da razgovara na tu temu, ali je istakao da se utisci sa koncerta još nisu slegli zbog uzbuđenja.

- Prezadovol­jan sam, fasciniran sam. Strašan je osećaj, ovo je za infarkt, verujte mi. Publika je najemotivn­ije doživela pesmu koju smo svi zajedno pevali na kraju, a to je „Kad ljubav zakasni“. Ne mogu da vam opišem kako se osećam - rekao je Saša Matić.

Ipak, iako se Saši na bini nisu pridružile koleginice, u prvim redovima u publici našle su se brojne poznate ličnosti: Maja Berović, Romana, Mlađan Dinkić, Mima Karadžić, Sanja Đorđević, sinovi Lepe Brene, Stefan i Viktor Živojinovi­ć, te mnogi drugi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia