Alo!

Dok Kija plače, Luna jaše Slobu!

-

Kristina Kija Kockar doživela je potpuno rastrojstv­o nakon što je Luna Đogani tužila nju i njenog bivšeg supruga, a svog dečka Slobodana Radanovića.

Naime, Luna je tužila Kiju jer je čula priče da Kockareva govori kako Sloba radi blogerki ono što nije smeo u braku sa Kristinom. Kija je ostala pri svom stavu i tokom suđenja, pa je i dalje tvrdila da Sloba nije takav bio prema njoj. Ipak, Radanović joj je veoma zamerio što su ostali ukućani zaključili da je on u braku bio papučar i sada leči svoje frustracij­e na Đoganijevo­j. Zbog cele situacije, Kija se rasplakala.

Ona nije želela da pokaže svoje slabosti pred svima, pa je otišla u izolaciju sa Anom Korać i tamo naglas plakala i jecala.

- On pi*a po svemu, priča: „Da je bilo dobro, trajalo bi.“Muka mi je više od toga. Pere se tako što se se*e po meni. Ova budala Džehva stalno potencira da sam ja kriva za sve. Treba da ustane i da bude čovek. Njemu odgovara da mene drugi napadaju. Što nije ustao i rekao: „Nije ona žena kriva, ja sam uprskao što sam je varao.“Svi gledaju tako da je žena kriva za sve. Sad treba da budem mutava kako me ne bi napadali svi. Vidim kako me je voleo. On se ku*vao, a ja sam kriva za to. Pi*a po meni non-stop i po svemu što smo imali. Zato znam da nije shvatio šta je uradio i koliko me je povredio. Bog će mu suditi za sve što mi je uradio, kako ga nije sramota - jecala je Kockareva.

Međutim, dok se izolacija orila od Kijinih jecaja, Luna i Sloba su se prepustili nežnostima. Oni se nimalo nisu potresli zbog cele situacije i suđenja, već su se potrudili da jedno drugom ulepšaju veče. Đoganijeva je uzjahala pevača, a po pokretima i pogledima bilo je jasno da su se oboje veoma uzbudili da ne mare za Kijine

suze. N. M.

 ??  ?? Nemaju blama:
Sloba i Luna
Nemaju blama: Sloba i Luna
 ??  ?? U suzama: Kija
U suzama: Kija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia