Alo!

PEVAO POSLE OPERACIJE OKA!

Hrvatski pop pevač nastupio na „Music Week festivalu“posle intervenci­je, zbog čega je izbegavao bliceve

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Pop zvezda Zlatan Stipišić Džiboni napravio je pravi spektakl na Kopaoniku u okviru “Music Week festivala”, uprkos tome što je pre samo mesec dana operisao oko, zbog čega je izbegavao bliceve.

Naime, izvođač je nekoliko sati pred nastup zamolio medije da ga ne fotografiš­u koristeći blic na aparatima, ali nije otkrio razlog.

Ipak, ako je suditi po atmosferi koju je u ogromnoj hali napravio satima pevajući svoje hitove, Džibonijev oporavak teče u najboljem redu, a dolazak na planinu mu je i te kako prijao.

- Ovo je moja prva poseta Kopaoniku o kojem sam mnogo slušao. Boravak u prirodi je odmor za dušu. Voleo bih da dođem ovde na proleće da bih se bolje upoznao sa svime što planina nudi. Ljubitelj sam toplijeg vremena, sve što je ispod petanaest stepeni za mene je hladno, ali zaista je vrlo lepo i uspeo sam bar nakratko da uživam - kaže Stipišić za „Alo!“.

Pop pevač je u toku koncerta nekoliko puta prošetao kroz publiku, pa se čak popeo i na sto!

- Na svakom koncertu osetim da li je to publika koja zaista voli moje pesme. Ovde je bilo tako da sam u prvi mah osetio da sam među svojima. Publika je išla meni i ja sam išao njima. Ne postoji bolji osećaj od toga. Interakcij­u s publikom ne možete pripremiti dva dana unapred. To dođe samo od sebe, kao i želja da sa njima razgovaram u toku izvođenja pesama - rekao je Džiboni i dodao:

- Njih ponesu energija, emocija, a moje zanimanje sastoji se od toga da budem senzibilan. Bili su neumorni, mada je njima lakše nego meni jer oni ipak mogu da popiju, dok ja nemam mogućnost za to dok sam na bini - kaže kroz osmeh Džiboni.

Budući da su žene činile većinu u publici, poznati izvođač otkrio je zbog čega mu je drago što je tako.

- One su publika koja me najbolje razume. Lepo mi je kada im u očima vidim da osećaju svaki stih - zaključuje pop zvezda za „Alo!“.

 ??  ?? Popeo se i na sto: Zlatan Stipišić
Džiboni
Popeo se i na sto: Zlatan Stipišić Džiboni

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia