Alo!

NI U RINGU NEĆ DOZVOLITI DA OBRUKAM OCA

ALO!

- Piše: D. J. BUŽIĆ dragutin.buzic@alo.rs

je odbranio titulu prvaka sveta u lou-kiku, dok je šampionski pojas prvaka Evrope dobio Nemanja Pantelić u K1 disciplini. Konovalov je pre mesec dana postao prvak Srbije u boksu, sada se potvrdio i u kik-boksu. Pošto će se Konovalov boriti paralelno u boksu i kik-boksu, siguran sam da će Srbija za nekoliko godina imati medalju na Olimpijski­m igrama, posle dugo vremena zaključio je Dragan Marković Palma. D. J. B.

Stupajući na ring, uoči prvog profi boks meča u karijeri, oficijelni spiker u jagodinsko­j dvorani je borca BK Fontana iz Novog Beograda predstavio publici kao „sina Željka Ražnatović­a Arkana i Svetlane Ražnatović“. Nekoliko minuta kasnije, kada je tehničkim nokautom u drugoj rundi zatvorio oko Bugarinu Krastiju Jordanovu i poslao ga u carstvo snova, tokom proglašenj­a pobednika, s visoko uzdignutim rukama, s arene je ispraćen kao pobednik - Veljko Ražnatović!

O teretu prezimena koje nosi već 21 godinu, Veljko dan posle bokserskog duela za „Alo!“kaže:

- Pritisak i trema su postojali, ali sam se izborio s time još kada me je ka ringu pratila koračnica „Marš na Drinu“. Što se obaveze prema prezimenu Ražnatović tiče, na to sam se odavno navikao.

 Sigurno si pomišljao na pokojnog oca, verovatno si imao obavezu da se ne obrukaš u svom prvom profi meču?

- Čitav život nosim njegovo prezime i nikad nisam dozvoljava­o da ga iko ukalja. Ni sada u ringu to ne bih dozvolio. I nije važno da li iz bokserske borbe izlazim

 ??  ?? Dečačka reakcija na ulazak devojke
Dominacija: Veljko Ražnatović na meču sa bugarskim
bokserom Bogdana u zagrljaju svog dragog
Dečačka reakcija na ulazak devojke Dominacija: Veljko Ražnatović na meču sa bugarskim bokserom Bogdana u zagrljaju svog dragog

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia