Alo!

Dok Vučić vredno radi, VUK UŽIVA NA ALPIMA

-

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, koja je zajedno sa koalicijom doživela težak poraz na beogradski­m izborima, odlučio je da ode na oporavak u Švajcarsku.

I dok se u toku predizborn­e kampanje po celi dan na društvenim mrežama i u stranačkim saopštenji­ma iz sve snage borio za prava radnika i socijalno ugroženih ljudi, sada je odlučio da odmori čak i od te priče, te da se vrati luksuznom načinu života na koji je navikao.

Tako je na svom Instagram profilu podelio fotografij­u iz podnožja Alpa u Švajcarsko­j.

Ipak, u toku prethodnog dana nije propustio priliku da uputi kritike na račun predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića, koje su, po običaju, bile bez ikakve osnove.

Predsednik Izvršnog odbora SNS-A Darko Glišić ističe da su „osionost i bahatost glavne odlike ponašanja propalog kandidata na svim izborima Vuka Jeremića“.

- Mislio je izborima da se primakne državnoj kasi kako bi za ovakve izlete prištedeo svoj, na sumnjiv način, stečen novac, ali su ga građani prozreli, a zbog ovakvih postupaka i prezreli - kaže on.

Politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da je Vuk Jeremić klasičan demagog.

- Normalno je da i političari idu na odmor i to je sasvim razumljivo. Smešno je, međutim, kada se prethodno zaklinju u prava radnika. To je onda socijalna demagogija - zaključuje Anđelković. A. I.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia