Alo!

Mima angažovao Sašu da glumi sebe!

Nakon što je čuo pesmu s njegovog novog albuma, Karadžić je poželeo da vidi Matića u svojoj seriji

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Glumac i producent Milutin Mima Karadžić posvetio se snimanju četvrte sezone jedne od omiljenih TV serija „Komšije“. Kako „Alo!“saznaje, pored standardne glumačke ekipe, koju između ostalog čine Anja Mit, Miloš Samolov i Nataša Marković, njima će se priključit­i folk zvezda Saša Matić.

Naime, producent Mima Karadžić želeo je da ispuni sebi želju i dovede Matića u seriju, jer obožava njegove pesme i smatra ga velikim umetnikom. Kako „Alo!“saznaje, folk pevač je bez razmišljan­ja prihvatio ovu ponudu, a kada je čuo da Karadžić voli pesme sa njegovog novog albuma, a da jednu uvek rado zapeva, nije mogao da ga odbije.

- Saša je veliki profesiona­lac i to znaju svi koji su ikada sarađivali sa njim. Iako je već nekoliko puta imao slične ponude, sada nije mogao da odbije Mimu, jer ga ceni i poštuje kao glumca i čoveka koji iza sebe ima veliku karijeru. Njih dvojica su se našli, razgovaral­i o svemu, a tada mu je Karadžić priznao da pored velike želje da bude deo njegove serije, on obožava njegov poslednji album, posebno pesmu „Taksimetar“koja mu se najviše dopala - otkriva naš izvor i dodaje:

- Matić je bio prijatno iznenađen kada mu je Mima priznao da bukvalno otkida na tu numeru i Saša nije krio oduševljen­je što jedna takva glumačka veličina sluša njegove pesme. Pristao je bez razmišljan­ja i sada samo ostaje da se snime scene u kojima će se on poja - kaže izvor za „Alo!“.

Iako je dugo razmišljao koju ulogu bi mogao da dodeli Mati ću, Mima Karadžić je ipak došao na ideju da folk legenda u serij „Komšije“tumači sebe.

- Saša će se pojaviti u neko liko scena u jednoj od epizoda četvrte sezone, a najverovat nije će i otpevati pesmu koju Mima obožava. Još se ne zna ju tačni detalji, ali je sasvim si gurno da će Sašina uloga obe ležiti četvrtu sezonu - kaže naš izvor.

Kako bismo proverili tač nost informacij­a, kontakti rali smo s Mimom Karadžiće koji nam je potvrdio ovu inf maciju.

- Tačno je da će se Saša javiti u četvrtoj sezoni se je „Komšije“. Izuzetno ga nim i poštujem kao umetni

tako da će svi gledaoci imati priliku da ga vide u nastavku jedne od najgledani­jih serija - rekao je Mima za „Alo!“.

S druge strane, folk zvezda Saša Matić nije krio oduševljen­je zbog toga što će se pojaviti u seriji.

- Drago mi je što sam dobio priliku da sarađujem sa Mimom, koji mi je rekao da je emotivno doživeo moju pesmu „Taksimetar“i da je želeo da se pojavim u njegovoj seriji. Videćemo kako će to sve izgledati na kraju - rekao je Matić za „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ?? Snimanje u toku: Katarina Marković
i Marko Nikolić
Snimanje u toku: Katarina Marković i Marko Nikolić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia