Alo!

Dečko je pucao na mene, ali i ja sam na njega!

Sam „Bili smo zajedno četiri godine. Čuvala njegovo dete, a imala sam 15-16 godina. kad Pio je i tukao me, a ostavila sam ga Prlja je otišao u zatvor“, ispričala je Nina

- Piše: T. VELIČKOVIĆ temara.velickovic@alo.rs

Nina Prlja šokirala je ukućane u vili „Parova“kada je otkrila strašne detalje iz svoje mladosti. Ona je, naime, priznala da je njen dečko, s kojim je bila čak četiri godine, pucao na nju!

Osim toga on ju je maltretira­o, tukao, vređao, ali mu ni Nina nije ostala dužna, pa je i ona potegla pištolj na njega. Zapanjeni ukućani slušali su Nininu priču bez teksta, a samo ju je voditeljka Anđela Lakićević ponekad prekidala pitanjem: „Da li je moguće?!“. Inače, cela priča otkrivena je jer je Nina rekla da je Mladen Vuletić podseća na tog mladića i da zbog toga neće da se pomiri s njim.

- Imala sam ja jednog dečka, koji je isto tako pio. Kad mu se nisam javljala na telefon, peo se na 11. sprat i uletao mi u kuću. Upadao je da vidi šta radim, uznemirava­o moju majku... Napijao se, prebijao me, ali i ja sam njega, branila sam se. To je trajalo četiri godine. Pucao je on na mene, ali i ja na njega - u dahu je ispričala Prlja.

Ona je otkrila i da je upravo zbog tog dečka napustila porodični dom, u koji se više nije vraćala. Iako su svi kada su čuli za pucnjavu pokušali da od nje izvuku detalje, narkostarl­eta ipak nije do kraja objasnila šta se tačno dogodilo.

- Kako je došlo do pucnjave?! Ne mogu baš sad o tome detaljno, ali da nisam izvadila pištolj, ko zna šta bi bilo. Hteo je i sebe da ubije! Bivao je toliko pijan i onda bi sve to uradio, a sutra se kao nije sećao. Bio je moja najveća ljubav, a upropastio mi je živce. To je bila svakodnevn­a tortura, koja je trajala četiri godine. Prvo sam živela s majkom, pa sam otišla kod njega. Onda je postalo još gore. Zbog njega sam otišla iz kuće i nikad se nisam vratila - rekla je Prlja.

Veza sa tim dečkom završila se, kako je rekla, kad je otišao u zatvor.

- Ja sam ga čekala, mislila sam da ne mogu bez njega. Imao je on i to dete, koje sam ja čuvala, a imala sam 16 godina. Shvatila sam, međutim, da mogu bez njega i kad je izašao, ostavila sam ga. Skroz sam se ohladila od njega - rekla je Prlja i vratila se na priču o Mladenu, s kojim, tvrdi, više neće biti zbog njegovog problema s alkoholom.

- Mladen mi je ovde najveći prijatelj, on zna sve o meni, ali da budem opet sa njim - nikad. Odlučila sam da stavim tačku na našu vezu. Ja stvarno nisam boljeg dečka upoznala od njega, ali on kada pije, to je strašno. Kad počne da pije, meni se gadi. Ja tada ne želim ni da mu priđem, a ne da ga zagrlim ili poljubim. Nema šanse da Mladen i ja budemo zajedno kada izađemo jer ja to ne želim - kategoričn­a je bila narko-starleta.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia