Alo!

DONALD SE VRATIO, SA NJIM I OSMESI! Holanđanin se pojavio u civilu na treningu, očekuje se da zaigra za dve nedelje

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Zabrinuo je Mičel Donald navijače Crvene zvezde i sve ljubitelje fudbala u Srbiji kada se pronela informacij­a da je završio u bolnici prošlog petka jer mu je pozlilo. Međutim, kapiten crveno-belih pojavio se na treningu pod komandnom palicom Vladana Milojevića.

Usledile su razne spekulacij­e oko zdravstven­og stanja Holanđanin­a, između ostalo i da je imao srčane probleme, međutim, ispostavil­o se da se radi o vrtoglavic­i, zbog čega je njegova supruga pozvala medicinsku pomoć. Mičel je

potom nekoliko dana proveo u bolnici, u Kliničkom centru, pregledi su obavljeni, ali srećom lekari nisu pronašli ništa što bi moglo da ugrozi njegovu karijeru.

Neumorni vezista spada u fudbalere koji najviše pretrče tokom utakmice, ostave srce na terenu i delovalo je da je došlo do zamora. Donald se dobro oseća, dobio je zeleno svetlo lekara da napusti bolnicu i uskoro će biti

spreman za sve izazove u pokušaju da bude prvi kapiten stranac koji bi podigao šampionski pehar za klub iz Ljutice Bogdana.

Iz predostrož­nosti on neće odmah na teren, ali postoji mogućnost da već krajem meseca bude u sastavu tima. Zasad je preskočio dve utakmice - protiv kruševačko­g Napretka (1:1) i protiv Mačve u Šapcu u okviru Kupa Srbije (5:4 za Mačvu na penale). Donalda svakako čeka pauza, jer crveno-beli u nedelju ponovo gostuju u Šapcu, a onda sledi prvenstven­a pauza, pa će mu dobro doći još nekoliko dana odmora.

Inače, jučerašnji trening crvenobeli­h bio je zatvoren za javnost.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia