Alo!

Janković poziva na krvave sukobe!

-

Dok je predsednik Vučić u obraćanju naciji govorio o dve teme od najvećeg nacionalno­g značaja o Kosovu i Metohiji i populacion­oj politici Republike Srbije, lider PSG-A Saša Janković blatio ga je i vređao na Tviteru! Janković, koji se suočio sa činjenicom da su ga svi glasači napustili, budući da je na beogradski­m izborima osvojio znatno manje glasova nego na predsednič­kim, očigledno sada na taj način pokušava da ih povrati.

- Nikad nedostojni­ji čovek nije bio na dužnosti predsednik­a Republike.

Kreteni, hulje, bitange, barabe...

Rekao sam mu jednom da ću sprečavati da prođe kao Čaušesku, jer Srbija zaslužuje civilizova­ne smene vlasti. Ali šta radi, veliko je pitanje da li će iko to moći da spreči napisao je bez srama Janković.

Potpredsed­nik SNS-A Milenko Jovanov za „Alo!“kaže da Janković otvoreno poziva na rat i krvave sukobe.

- Jankoviću, izgleda, nedostaje barut na rukama, pa priziva građanski rat i streljanja, jer to je bio scenario u Rumuniji, na koji se on poziva i koji priziva. Dakle, da bi se dočepao vlasti, bio bi spreman tuđu decu da gurne u sukobe i pogibiju, državu u haos i beznađe, jer nema za njega ništa vrednost, osim bolesne želje da se dokopa vlasti i opsednutos­ti smrću. Samo bi bilo krajnje vreme da nam Janković kaže koliko glava treba da padne da bi on konačno namirio svoju potrebu za smrću? Ali ipak mislim da je narod prepoznao ovog jezivog mračnjaka i da mu i ne ostaje ništa drugo, osim da svoje impotentno bavljenje politikom i svoju nekrofilij­u kompenzuje i zadovoljav­a izlivima mržnje prema Vučiću i Srbiji na društvenim mrežama - kaže Jovanov za naš list. J. Đ.

 ??  ?? Ne može bez pretnji:
Saša Janković
Ne može bez pretnji: Saša Janković
 ??  ?? Milenko Jovanov
Milenko Jovanov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia