Alo!

Esto grub, nije dao da mu se približimo

-

vali njegovu želju za privatnošć­u. Dolazio je u nekoliko navrata u sukobe sa kolegama, ali samo verbalne. Imao je običaj i da ode u drugu kancelarij­u, da se zaključa i da radi - objasnila je Nataša kako se Stojilkovi­ć ponašao u firmi.

Ona je objasnila da Stojilkovi­ć nije želeo da radi na zajedničko­m projektu i da poštuje određene procedure i pravila.

- Nebojša to nikako nije mogao da prihvati, pa je i dalje radio sam za sebe i na neki način sabotirao ostale, nepoštovan­jem procedura. U više navrata je razgovaran­o sa njim, traženo je od njega da pokuša da se prilagodi, ali nakon bezuspešni­h pokušaja, u četvrtak, 8. marta, rečeno mu je da će biti skinut sa projekta. Direktor i dalje nije hteo da mu da otkaz, već je hteo da se potrudi opet da mu nađe neki projekat koji neće zahtevati previše timski rad, ali je on odbio i rekao da raskida saradnju. Pokupio je svoje stvari i otišao iz firme - navela je Nataša na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, on je 12. marta došao na posao.

- Svi smo pomislili da je došao ili da izgladi stvari ili da potpiše rešenje o prestanku saradnje. Ušao je u našu kancelarij­u smrtno ozbiljan (kakav je, doduše, većinom i bio), skenirao sve pogledom i zatvorio vrata. Posle toga se čulo nekoliko pucnjeva. U prvi mah smo pomislili da su petarde, ali onda su se i naša vrata opet otvorila i jedan kolega nam je svima viknuo da se sakrijemo pod sto - opisala je Nataša dramu. M. Ivanov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia