Alo!

HAPSE UBICU PITBULOVOG BRATA?!

-

Podsetimo, rođeni brat Cvetanović­a ubijen je u septembru prošle godine u samom centru Vranja sa 30 hitaca u haustoru zgrade. Nekoliko meseci pre njegove likvidacij­e, njegov stariji brat u sudnici se takođe obratio sudskom veću i upozorio da se Jugoslavu radi o glavi. Pošto mu je brat ubijen, Saša Cvetanović je u sudnici optužio Luku Bojovića za zločin.

- Čestitam Luki Bojovića što mi je ubio brata - rekao je on tada. Kao motiv za ubistvo Bojovića u optužnici se navodi osveta Slobodana Šaranovića Luki Bojoviću, kog je krivio za ubistvo svog brata.

Pretpostav­lja se da je ubistvo naručeno iz kriminalni­h krugova i da je ubica dobio

veliki novac: Mesto ubistva

iz kriminalni­h krugova i da je ubica dobio veliki novac. U Višem javnom tužilaštvu odbili su da saopšte da li je ubica na mestu zločina ostavio biološke tragove, da li su kamere sa okolnih zgrada snimile ubistvo i da li je policija na tragu pofesional­cu koji je izrešetao bespomoćnu žrtvu s leđa hicima iz oružja sa prigušivač­em.

Jugoslavov brat je za ubistvo brata optužio Luku Bojovića. Spekuliše se da je Jugoslav Cvetanović žrtva osvetničke krvave borbe između dva zaraćena klana Luke Bojovića i pokojnog Slobodana Šaranovića.

Mnogi u Vranju ubeđeni su da ubica vešto izmiče policijsko­j poteri, jer ga dobro čuvaju jataci i drugi pomagači. U opticaju je i da je zločinac posle ubistva zbrisao van granica Srbije. U veče ubistva Jugoslav Cvetanović bio je pod policijsko­m zaštitom u mestu stanovanja.

Jedan od žestokih vranjskih momaka sa debelim kriminalni­m dosijeom često je izbegavao policijsku pratnju zbog čega je brutalno likvidiran.

 ??  ?? Ubijen s leđa: Jugoslav Cvetanović
Ubijen s leđa: Jugoslav Cvetanović
 ??  ?? Optužuje Luku Bojovića za ubistvo brata: Saša Cvetanović
Optužuje Luku Bojovića za ubistvo brata: Saša Cvetanović
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia