Alo!

Ana i Danijel konačno zajedno

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razvode Ana Sević i Darko Lazić, popularni estradni par, što su i zvanično potvrdili, ubrzo se pojavila i informacij­a da je voditeljka i pevačica našla novog dečka, izvesnog Danijela, beogradsko­g biznismena. Ana Sević od tada ne želi da daje izjave i izbegava medije, ali je odlaskom na Kopaonik sa svojim novim izabraniko­m dokazala da je ponovo emotivno ispunjena.

Naime, njih dvoje su nešto iza ponoći zajedno došli na nastup Jelene Karleuše u Hotelu „Grand”, smestivši se odmah ispred bine, a društvo im je pravilo nekoliko prijatelja.

Kada su ugledali foto-reportere, Anin novi izabranik je vidno iznerviran počeo da preti kako bi sprečio fotografis­anje, što, naravno, nije urodilo plodom. Dok je Ana uživala u Karleušini­m pesmama, beogradski biznismen je sve vreme gledao u pravcu novinara, vodeći računa da li će ih neko uhvatiti zajedno.

Inače, pre samog dolaska na nastup, kada je u hodniku srela novinare, Ana Sević je pokušala da izbegne medije, poručivši:

- Nije Ana Sević!

Međutim, teško je poverovati da Sevićevoj i njenom novom dečku medijska pažnja smeta toliko koliko žele da prikažu, jer se u suprotnom ne bi pojavili na javnom događaju.

Ipak, ovo nije prvi put da se novopečeni par provodi na Kopaoniku. Kako saznajemo, njih dvoje često odlaze na tu planinu kako bi se osamili i vikend proveli van

srpske prestonice.

Podsetimo, mediji su pisali da je Danijela u januaru ove godine na Vračaru pretuklo nekoliko nasilnika, koje je, navodno, poslao Darko Lazić. Tom prilikom napadači su biznismenu ukrali i skupoceni sat, uz poruku: „Pazi čiju ženu je*eš”, a slučaj je prijavljen policiji.

U međuvremen­u, Ana i Darko su uspostavil­i prijateljs­ki odnos zbog ćerke

Lorene, sa kojom su se zajedno pojavili na snimanju emisije „Specijal“

Saše Popovića, tako da je očigledno da nema prepreka da bivši supružnici uživaju sa novim partnerima. Kao što je „Alo!“već pisao, folk pevač je u vezi sa Oliverom Matijević, pevačicom iz Hrvatske.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia