Alo!

DUŠKO ULAŽE U NEKRETNINE A JA UŽIVAM!

- Tamara.velickovic@alo.rs

Pise: TAMARA VELIČKOVIĆ

Jelena Karleuša napravila je nezaboravn­i spektakl na nastupu u Hotelu „Grand” na Kopaoniku u okviru trećeg po redu festivala „Mjuzik vik“, a pre samog nastupa u intervjuu za „Alo!” pop diva je otkrila da ju je suprug, fudbaler Duško Tošić, počastio skupocenom nekretnino­m u Istanbulu za desetogodi­šnjicu braka, ko joj je od kolega sa estradne scene pružio podršku u najtežim trenucima života, ali i šta savetuje mlađim koleginica­ma.

- Reći ću samo da je Duško neko ko ima talenat da svoj novac pametno ulaže u nekretnine. Mi smo mnogo godina u Turskoj, a on je napravio veliku sportsku karijeru i tamo je velika zvezda, tako da je bilo i normalno da, pored kuće u Beogradu, imamo i kuću u Istanbulu. On je za to zadužen, ja mogu samo da uživam - kaže Jelena za „Alo!” i dodaje da joj je ipak najvrednij­i prvi poklon koji je dobila od svog supruga. - Bilo je veoma skupih poklona, ali najvrednij­i poklon bio je prvi njegov poklon, a to je veliki meda u njegovom dresu. To je bilo mnogo davno, 2006. godine, kada smo se upoznali. Došao je da me vidi kada je bio na pauzi, igrao je u Francuskoj tada. Zamalo da kažem da je bio na raspustu, pošto je izjavio da me je slušao kad je bio mali, ali nije bio tako mali. Još čuvam i medu i dres - kaže Jelena kroz smeh.

Budući da su mnoge njene mlađe koleginice više puta isticale da joj se dive, Jelena navodi zbog čega smatra da treba da bude uzor mnogim devojkama.

- Mislim da se devojkama sviđa to što kod mene vide kako se treba boriti u muškom svetu. Estrada je borba, ozbiljan krvavi ring i mnogo je te ško ženama da se izbore. Mislim da devojke kroz moj uspeh, kroz moje trnje do zvezda koje sam ja prošla i mnogo teških trenutaka koje sama imala vide da sam isplivala kao neka vrsta pobednika. Mislim da sam uspela u svojoj karijeri,

 ??  ?? Fit i u šezdesetoj:
Cakana „On je velika zvezda u Istanbulu, normalno je da kupi kuću”, kaže pop diva
Fit i u šezdesetoj: Cakana „On je velika zvezda u Istanbulu, normalno je da kupi kuću”, kaže pop diva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia