Alo!

RELJA ODUŠEVIO STRICA SERGEJA!

-

Relja Ćetković iz Podgorice u poslednjoj epizodi „Pinkovih zvezdica“prvo se predstavio pesmom “Kaja“„Plavog orkestra“, što je oduševilo Sergeja Ćetkovića, koji je inače njegov stric, i Leontinu, koja je već na prve taktove podigla svoju stolicu. Do kraja pesme Jelena Tomašević i Milan Stanković su im se pridružili, ali je Goca Tržan ostala dole.

Druga pesma koju je Relja izabrao bila je „Još i danas zamiriše trešnja“Tošeta Proeskog, a njegova interpreta­cija naterala je Gocu da i ona podigne svoju stolicu, tako da ćemo Relju zasigurno gledati u šestom krugu najgledani­jeg dečjeg muzičkog takmičenja.

- Sad sam mu ja progledala kroz prste, a nije pet. Nemaš dobru impostacij­u punog glasa. Moraš da naučiš kako da vazduhom poguraš ton kad ti je niska intonacija, jer silom guraš iz grla. Moraš samo malo da staneš i koncentriš­eš se. Strofe su bile divne, imale su priču, a refren kao da drugi dečko peva - rekla je Goca, dok je Reljin stric bio blaži.

- Možda previše boksa ima u tvom pevanju, previše se uzdržavaš, a malo i mutacija. Pevaj od početka do kraja, nemaš protivnika, imaš samo sebe, pesmu, glas i to je to. Inače, sve ostalo je super - rekao mu je Sergej, a zatim se Relji obratio i Milan Stanković.

- On ima liriku u glasu i lako je iznijansir­ano. Moguće da su izbor pesama ili intonacija bili problemati­čni - rekao je Milan.

Za razliku od ostalih članova žirija, Leontina je Relji poručila da se u njegovom glasu oseća velika emocija, što je za svaku pohvalu.

- Za srčanost i nijansiran­je imaš peticu koja je čvrsta, sve ove zamerke su na račun nekih tvojih tehničkih nedostatak­a - poručila mu je Leontina. N. M.

 ??  ??
 ??  ?? Kritična: Goca Tržan
Kritična: Goca Tržan
 ??  ?? Blagonaklo­na: Leontina
Blagonaklo­na: Leontina
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia