Alo!

SEKSALI SE, PA SE POKAJALI!

Sanja hoće u zemlju da propadne, a Marija Ana tvrdi da je pogazila svoj ponos

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Da je seks u „Zadruzi“normalna pojava poznato je svima koji su bar jednom gledali taj rijaliti program, međutim, neki od aktera vrelih akcija ispod pokrivača okrenuli su ploču i zažalili što su se prepustili strastima.

Naime, sve je počelo kada je pevačica Marija Ana Smiljanić imala seks ispod improvizov­anog šatora sa Filipom Đukićem, a zatim se požalila Mini Vrbaški da je žestoko pogrešila što se upustila u akciju.

- Već sam rekla Žutom da mi nije lepo u krevetu sa Filipom. Zaista, nije ni približno isto kao što je bilo nekada. Nije mi blizak da mogu da se opustim i nemam poverenja u njega. Gledam ga kao lošeg čoveka. Nekad je bio samo moj, bio je tu za mene, a sada će mi se zgaditi skroz pored ovih budalaštin­a što pravi. Pogazila sam svoj ponos i pala najniže moguće, ali se nosim sa tim - poverila se Marija

Ana Mini.

Ubrzo nakon pevačicino­g pokajanja i

Sanja Stanković je htela u zemlju da propadne jer je njena partnerka Jovana Tomić Matora otkrila detalje njihovog ljubavnog odnosa. Naime, Matora je ispričala na koji način zadovoljav­a Sanju.

- Nije bilo seksa kakav sam želela, ali posle Mikijeve žurke je bilo nešto. Nije bilo bukvalno seksa, ali smo se malo čačkale - rekla je otvoreno Matora, a plavuša je svoje lice prekrila papirom i jasno stavila do znanja svojoj simpatiji da će zažaliti zbog onoga što je rekla.

Međutim, zadrugare je najviše iznenadila izjava Nemanje Đerića Đeksona, koji je za svoju bivšu devojku Minu Vrbaški izjavio da ga ne privlači, iako je sa njom vodio ljubav pred kamerama mesecima.

- Mina treba samo da me se okane! Već neko vreme me ne privlači seksualno. Ona je preventivn­o razmišljal­a, igrala je moju igru i sada sa Tomom glumi

sreću. Videla je da od mene neće dobiti ono što joj treba, pa se seksa sa njim - rekao je Đekson.

Za razliku od njih, Sloba Radanović i Luna Đogani se, po svemu sudeći, ne kaju zbog svojih postupaka, pa su odlučili da se prepuste nagonima. Oni su se mazili i ljubili, a kada su se strasti razbuktale, oboje su bili spremni da vode ljubav. Međutim, neki od zadrugara su se uskomešali i pokvarili im planove, pa su se zadržali samo na strastveni­m poljupcima.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia