Alo!

NEMAČKA MANEKENKA NE GUBI VREME HAJDI SMUVALA PILETINU!

Novi dečko Klumove je muzičar Tom Kaulic (28), koji je od nje mlađi 17 godina

- Piše: LARA GOLUBOVIĆ lara.golubovic@alo.rs

Što je samovala - samovala je! Šest meseci posle raskida sa bivšim dečkom, Hajdi Klum (44) ima novog, i to 17 godina mlađeg.

U pitanju je Tom Kaulic, muzičar koji je najpoznati­ji kao gitarista nekada popularnog nemačkog benda „Tokio Hotel“. Iako slavnu manekenku i mladog rokera deli velika razlika u godinama, njeni prijatelji rekli su da je Hajdi, koja je takođe Nemica, veoma srećna sa Tomom, što se vidi i na nedavno snimljenim paparaco fotografij­ama, nastalim kada se novopečeni par vraćao sa romantične večere.

Inače, Tom se 2016. godine razveo od tadašnje supruge i nekoliko puta je naglasio da je „slobodan i spreman za novu ljubav“, a isto je nedavno učinila i Hajdi.

- Usamljena sam i spremna za novog dečka - rekla je nedavno manekenka. Ona je prošle godine raskinula vezu sa 31-godišnjim kustosom iz Njujorka Vitom Šnabelom, koji ju je nekoliko puta prevario.

Iako je Hajdi bila veoma razočarana, očito nije izgubila veru u ljubav, ali ni u mlađe muškarce, pa je našla još mlađeg.

Inače, otkako se pre šest godina razvela od slavnog pevača Sila, Hajdi nikako ne uspeva da se skrasi. Sil ju je takođe varao, ali je uspela da ostane sa njim u dobrim odnosima zbog dece. Zajedno su, naime, dobili Henrija (12), Johana (11) i Lu (8), dok je Sil usvojio Helen (13), čiji je biološki otac automobils­ki magnat Flavio Brijatore.

S obzirom na to da su top model i pop zvezda počeli vezu dok je ona bila trudna sa Helen, u trenutku kada ju je Brijatore ostavio, činilo se da je njihova ljubav neuništiva, ali posle sedam godina braka i četvoro dece, par se oglasio saopštenje­m o razvodu:

- Uživali smo u ljubavi, odanosti i sreći tokom sedam godina braka, ali razmišljal­i smo dugo i odlučili se rastati. Uvek smo duboko poštovali jedno drugog tokom naše veze i nastavićem­o i dalje da se volimo, ali udaljili smo se.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia