Alo!

DS PUKAO A JEŠIĆ PAZARIO „HARLIJA“!

-

Poslanik Demokratsk­e stranke Goran Ješić uvećao je svoju imovinu. Naime, on je prema najnovijem izveštaju o imovini i prihodima, koji je dostupan na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, pazario motocikl marke „harli dejvison”.

Narodni poslanik je uredno prijavio kupovinu, a u delu gde su navedena prevozna sredstva koja podležu registraci­ji navodi se motocikl HD, koji je 2004. godište. Kao osnov sticanja motora navedena je kupovina.

Interesant­no je da je najnoviju kupovinu Ješić prijavio 6. februara ove godine, u jeku kampanje za lokalne izbore u Beogradu na kojima je Demokratsk­a stranka ostala ispod cenzusa.

Inače, na sajtovima na kojima se prodaju polovni automobili i motocikli „harli dejvison”, koji je 2004. godište, košta oko 8.500 evra.

Kada je o prevoznim sredstvima reč, Ješić je vlasnik i sada već čuvenog automobila „audi A4“. Podsećanja radi, kada je dnevni list „Alo!” otkrio da je Ješić pazario ovaj četvorotoč­kaš, on se uz psovke obrušio na našu novinarku.

- Šta vas briga šta sam ja kupio?! Šta te boli ku*c šta sam ja kupio?! Nisam dužan ništa da prijavljuj­em ljudima! Kako možete uopšte da me pitate šta vozim, a ja nisam državni službenik?! Gde još ima u svetu da nekoga možeš da ispituješ šta ima od imovine, a nije državni službenik - besneo je tada Ješić, pitajući našu novinarku šta ona vozi.

Inače, i

prema najnovijem izveštaju o imovini, poslanik demokrata i dalje nema ušteđevinu, ali zato ima dve firme. Prva je firma „Milk Republic” d.o.o., u kojoj je vlasnik 45 odsto akcija, a druga je “PR Ješić konsultant­i”, u kojoj je vlasnik 100 posto akcija. Nominalna vrednost akcija obe firme je nula dinara. Poslanik DS-A je vlasnik dvosobnog stana od 63 kvadrata i polovine trosobnog stana od 116 kvadrata. J. M.

 ??  ?? Bajker: Goran Ješić
Bajker: Goran Ješić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia