Alo!

Deset godina TERORISAO VRANJANCE!

- Redakcija@alo.rs

Pišu: V. PEŠIĆ - N. GAVRILOV

Glavna tema u Vranju zasigurno je ubistvo kontroverz­nog biznismena Gorana Tasića Gogčeta (46), koji je 15. marta izrešetan u pucnjavi u Amsterdamu! Kako „Alo!“saznaje, surovo likvidiran­i momak je nekada bio veoma blizak lideru Nove Srbije Velimiru Velji Iliću.

Tasić je smrtno ranjen u četvrtak u amsterdams­koj četvrti Pijet mondrijans­trat, a preminuo je narednog dana u bolnici. Holandski mediji objavili su „da je reč o čoveku sa teritorije bivše Jugoslavij­e“, a sutradan je potvrđen njegov identitet. Tasić je u besvesnom stanju pronađen ispred jedne kuće, a nedaleko odatle uočen je izgoreli automobil BMW, za koji se utvrđuje da li je povezan s pucnjavom.

Ubistvo žestokog momka sa vranjskog asfalta, nekadašnje­g istaknutog člana Nove Srbije, vlasnika i direktora Fudbalskog kluba u Vranjskoj Banji, izaziva različite komentare u varoši podno brda Pržar, zbog toga što je u nekoliko navrata hapšen zbog pokušaja ubistva, nedozvolje­nog držanja i nošenja oružja te iznuda.

- Više od deset godina bahati i moćni Goran Tasić Gokče terorisao je građane Vranja, nipodaštav­ao i omalovažav­ao lokalnu vlast, rugao se izaslanici­ma boginje Justicije i postrojava­o policiju. U svom bogatom kriminalno­m dosijeu žestoki i uticajni momak imao je 20 krivičnih prijava. Zbog veza sa pojedincim­a iz pravosuđa i novca retko ga je stizala ruka pravde - kaže za “Alo!” izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia