Alo!

Da mi nije porodice, NE BIH IZLAZIO IZ KAFANE

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Problemi u braku mogu da se rešavaju samo razgovorom, nikako silom

Popularni pevač Aco Pejović svojim nastupom na trećem „Music Week festivalu“okupio je mnogobrojn­e posetioce na Kopaoniku u hotelu “Grand”. Budući da ove godine proslavlja 25 godina braka sa suprugom Biljanom, Aco je za “Alo!” otkrio da njegova izabranica nije ljubomorna, a jedina stvar koju mu zamera jeste to što voli da provodi vreme u kafani.

- Jedino što njoj smeta jeste to što nekada ostanem sa društvom, a ja baš volim. Volim kafanu. Da nije porodice, ja iz nje nikad ne bih izlazio. Jednostavn­o volim, pa me ona kritikuje kada popijemo koju čašicu više. Inače, mi smo 25 godina u braku, ove godine će biti srebrna svadba - kaže folk zvezda i otkriva tajnu uspešnog braka.

- Nema posebne filozofije. Brak se zasniva na poverenju i tolerancij­i. Prosto, morate da tolerišete neke stvari, jer nismo svi isti. I muškarac i žena pogreše. Pored tolerancij­e, važno je i praštati. Naravno, ne neke velike stvari, nego kao što se u svakom braku sporečkaju partneri. Odrasli smo ljudi, pa svaki problem koji postoji reši se razgovorom. Samo tako se stvari rešavaju, nikako silom - uveren je Aco, koji će srebrnu svadbu obeležiti sa svojom partnerkom i odabranim društvom:

- Napravićem­o neko druženje s prijatelji­ma, bićete obavešteni - rekao nam je pevač s osmehom.

S obzirom na to ima tri ćerke, pitali smo ga da li je strog otac.

- Nisam. Mislim da smo i supruga i ja uspeli u tome da ih izvedemo na pravi put. Jedna jedina stvar koju sam im uvek govorio i dan-danas im govorim, to je da čuvaju svoj obraz, kao i moj, da neko ne pokazuje na njih prstom iz nekog lošeg razloga. Što se tiče svega ostalog, neka žive punim plućima, neka skitaju kao i njihovi vršnjaci, bitno je da su odlični đaci i vrhunski studenti objašnjava Pejović, kome je drago što su mu se deca oprobala i u sportu:

- Umeju da skijaju. Magdalena je bila posvećena tenisu, ali prekinula je zbog fakulteta i obaveza. Počela je sa tenisom u ono vreme kada su se pojavili razni naši teniseri koji su napravili veliki uspeh, pa su se svi klinci palili na to. Ona je bila jedna od tih i igrala je 4,5 godina, što je meni drago. Volim što je taj period života provela u sportu.

Na kraju pitali smo pevača zašto se opredelio da vozi dvosed kabriolet, a on nam je dao lakonski odgovor:

- Nije to ništa specijalno, kupio sam ga da se opustim.

 ??  ??
 ??  ?? Skladan par: Aco Pejović sa suprugom Biljanom
Skladan par: Aco Pejović sa suprugom Biljanom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia