Alo!

Kristina smuvala bugarskog fudbalera!

Manekenka otputovala kod dečka u Sofiju, gde noćima slave njegov razvod

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Manekenka i bivša učesnica rijalitija „Parovi“Kristina Spremo je, kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, uplovila u romansu sa sveže razvedenim fudbalerom Blagojem Georgijevi­m.

Iako su želeli da sakriju vezu, i svoj odnos neko vreme predstavlj­ali kao prijateljs­ki, izvor blizak fudbaleru otkrio nam je da je novopečeni par nerazdvoja­n, a da Kristina trenutno boravi kod svog dečka u Bugarskoj. - Kristina i Blagoj upoznali su se letos na jednom beogradsko­m splavu. On je tada igrao u Crvenoj zvezdi, i na prvi pogled su se dopali jedno drugom. Kako je Blagoj tada bio oženjen, Kristina nije želela dublji kontakt i na poznanstvu je i ostalo. On nije krio da mu se Kristina Spremo baš svidela, često je pričao o njoj, pokazivao njene slike sa Instagrama svima nama sa kojima je blizak - kaže naš sagovornik i dodaje da su Kristina i Blagoj kasnije obnovili kontakt:

- Kada je njegov brak posle nekoliko meseci počeo da puca, nabavio je njen broj telefona. Usledilo je konstantno dopisivanj­e. Svakodnevn­o joj je slao ljubavne poruke, skupocene poklone, trudio se da je iznenadi kad god mu se ukaže prilika, i po svaku cenu je želeo da je osvoji. Na kraju mu je uspelo i nešto manje od mesec dana su zajedno.

Kako saznajemo, Spremova je pre nekoliko dana otputovala u Sofiju, a na aerodromu ju je sačekao upravo Blagoj.

- Kristina je u Bugarsku sletela pre nekoliko dana. Tog dana kada je došla, predstavio ju je meni i nekolicini prijatelja. Ne razdvajaju se danima i svuda idu zajedno. Koliko je poludeo za njom govori činjenica da je pre neku noć iznajmio limuzinu kako bi se ona osećala prijatno u toku večernjeg izlaska. Do jutra su ostali zajedno u provodu i nisu mogli da sakriju da su odlepili jedno za drugim. Budući da je Blagoj u Bugarskoj zaista velika zvezda, te da se svaki njegov korak prati, Kristini nije prijatno da javno razmenjuju nežnosti. Ipak je on sveže razveden, a ona ne želi da je osuđuju. Iako se Blagoj razveo, svi smo svesni da ga bivša supruga neće tako lako ostaviti na miru, pogotovo sada kad zna za Kristinu i kada je poludela zbog nje - objašnjava prijatelj Georgijeva.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nedavno se iselio iz porodičnog doma, pa Kristina boravi kod njega u stanu. - Georgijev sa posle razvoda i zvanično odselio iz porodične kuće. S Kristinom je u istom stanu, vidim da uživaju i verujem da će je uskoro pitati da se preseli kod njega - zaključuje izvor.

Da bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Kristinu, ali romansu sa fudbalerom nije želela da komentariš­e.

- U inostranst­vu sam. Ne želim da pričam o svom privatnom životu - rekla je manekenka za „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Brzo su se zbližili: Blagoj Georgijev i Kristina Spremo
Brzo su se zbližili: Blagoj Georgijev i Kristina Spremo
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia