Alo!

Matora i Sanja raskinule zbog Kije!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Čini se da u ljubavnoj vezi Jovane Tomić Matore i Sanje

Stanković ne cvetaju ruže, pogotovo otkako su zadrugarke javno priznale da su zajedno. Naime, samo nekoliko dana nakon što su ozvaničile prvu gej rijaliti vezu, Matora i Sanja su raskinule, a ovog puta razlog je bila Kija.

Povod za još jednu svađu u nizu bilo je priznanje Kristine Kockar da se na jednoj od prethodnih žurki poljubila sa Sanjom, što Jovana nikako nije mogla da oprosti svojoj devojci. Ali, više od toga, Matora je Sanji zamerila što je četiri nedelje krila od nje istinu, te je njihova rasprava u hotelu trajala do ranih jutarnjih časova, a pojedinim trenucima prerastala je i u fizički obračun.

- Zašto praviš problem bez problema? Zašto te je

Kija poljubila na žurki, a ti si mi to prećutala, zašto mi nisi rekla? Ma boli me bre ku*rac, oni imaju pravo da ti prilaze, da te poljube, ali na tebi je da odbiješ. Neću da ispadam majmun kazala je Jovana a potom dodala:

- Nema s kim se nisi poljubila. Da sam ja to uradila, ko zna šta bi bilo. Sa Đeksonom flertovanj­e, nije mi bilo svejedno to za poljubac, sad sa Kijom. Budi sa svima ako hoćeš. Ćutiš i lažeš me četiri nedelje. Odlično, strpi se još malo pa se napolju je*i se sa kim god hoćeš - besnela je Matora, a Sanja je u jednom trenutku skočila na Jovanu i ščepala je za lice.

- Nemoj da praviš nešto od mene što nije, jer se sve desilo u sekundi. Nemoj tako da razgovaraš sa mnom, klošarko jedna. Meni niko u besu nije rekao ružnu reč. Sve moje svađe bile su burne, ali me niko nije uvredio rekla je plačljivim glasom Sanja.

- Koju reč? Ti mene vređaš sada, jer si ti meni rekla da sam klošarka. Rekla si da tebi ne treba ova sramota i da ćeš raskinuti sa mnom. Nisam rekla da se ljubiš sa svima, nego eto sad si se poljubila sa Kijom - rekla je Jovana, a njihova svađa je trajala do ranih jutarnjih časova.

„Nema sa kim se nisi poljubila, a strpi se još malo, pa se napolju je*i sa kim god hoćeš“, besnela je Tomićeva

 ??  ?? Kristina Kockar Burna veza: Jovana Tomić Matora i Sanja
Stanković
Kristina Kockar Burna veza: Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia